به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، نشست بخش نهادها و موسسات قرآنی با موضوع جایگاه مسابقات بین المللی قرآن در فرهنگ سازی قرآنی کشور با حضور ولی الله یاراحمدی مدیر امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و محمدرضا پورمعین رئیس جمعیت قرآنی استان تهران از ساعت 16 تا 18 در سالن شماره یک نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار شد.
براساس این گزارش مدیر امور قرآنی امور اوقاف و سازمان خیریه با اشاره به سابقه برگزاری مسابقات بین المللی قرآن ایران گفت: به حمدالله پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مسابقات بین المللی قرآن در کشور راه اندازی شد که سال گذشته سی امین دوره آن برگزار شد. همچنین مرحله کشوری این مسابقات از ابتدای انقلاب اسلامی طی 35 دوره بدون وقفه برگزار شده است.
وی با اشاره به استقبال پرشور جوانان از شرکت در مسابقات قرآن سازمان اوقاف تصریح کرد: در ابتدای برگزاری این رقابت ها شاید تعداد اندکی حضور داشتند اما سال گذشته بیش از نهصدهزار نفر در مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه حضور داشتند که نشان از فعالیت ماندگار و رشد روزافزون این رقابت ها و مقبولیت آن در میان قرآن دوستان است.
یاراحمدی با اشاره به تاثیرات فرهنگی مسابقات قرآن در کشور عنوان کرد: این فعالیت گسترده قرآنی طی 35 سال گذشته در سطح شهرستان ها و استان های کشور رشد کیفی و کمی داشته که به عنوان باسابقه ترین فعالیت قرآنی کشور در حال برگزاری است.
همچنین حضور متسابقین از ملل مختلف، تنوع فراگیری مخاطبان در دو مقطع شکوفه ها و بزرگسال، تنوع رشته برگزاری مسابقات از جمله حفظ، مفاهیم، قرائت، اذان، ابتهال، همخوانی و مدیحه سرایی از دیگر ویژگی های مسابقات بین المللی قرآن است که در تمام سازمان های کشور توزیع شده است و در چند سال اخیر موسسات مردم نهاد نیز به برگزاری مسابقات قرآن رو آورده اند.
وی افزود: مسابقات بین المللی قرآن رقابتی برای دستیابی به خیرات است و افراد توانایی و استعداد خود را در قرآن کریم محک می زنند و اثرات ضمنی و رقابتی این رویداد بزرگ قرانی جوانان را به سمت بهره مندی توانایی خود در حوزه های قرآنی می برد.
یاراحمدی تصریح کرد: مسابقات بین المللی قرآن نمایانگر نقاط اوج قهرمانان قرآنی کشور است که با الگوسازی مسیر حرکت و رشد را برای سایر جوانان تبیین می کنند.
همچنین برگزاری فعالیت های جنبی همچون آموزش قرآن در رشد و ارتقای شرکت کنندگان این رقابت بزرگ قرآنی موثر است.
وی عنوان کرد: برای برگزاری مسابقات بین المللی قرآن و تاثیرگذاری هر چه بیشتر آن جلسات متعددی با حضور کارشناسان تبلیغات تجاری و شهری برگزار شده تا مهندسی خاصی برای تاثیرگذاری بیشتر مسابقات قرآن به عنوان یک رخداد فرهنگی در کشور صورت بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین رویکرد مسابقات بین المللی قرآن جهانی شدن آن است که فاصله زیادی تا تحقق آن آرمان ها وجود دارد. امیدواریم مسابقات قرآن در شأن این کتاب الهی و شیعیان با حضور رهبر فرزانه کشورمان در سال های آینده برگزار شود.
پایان پیام/
نظر شما