اکبر قاسمی رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل اظهار داشت: یکی از راه های افزایش میزان تولید منطقه ای و جذب سرمایه تقویت و حمایت از مراکز رشد است که در جهت پویایی، بالندگی و رشد شرکت های کوچک موثر بوده و در اقتصاد دانایی محور از نقش انکار ناپذیری برخوردار می باشد.
وی با ارائه تعریفی از مرکز رشد، افزود: اینگونه مراکز تحت مدیریت متخصصین حرفهای با ارائه خدمات حمایتی از ایجاد و توسعه حرفههایی جدید توسط کارآفرینانی که در قالب واحدهای نوپای فعال در زمینههای مختلف منتهی به فناوری متشکل شدهاند و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن دارند، پشتیبانی میکند.
قاسمی با بیان اینکه پتانسیل بالای استان اردبیل در کشاورزی و گیاهان دارویی این منطقه را به محور اصلی توسعه مبدل ساخته است، تصریح کرد: مدت ها قبل جهاددانشگاهی اردبیل با هدف کاشت گیاهان دارویی مرغوب مقدمات تاسیس مرکز رشد گیاهان دارویی را فراهم کرده که راه اندازی مزرعه تحقیقاتی در مغان مهمترین گام محسوب می شود.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان با اشاره به اخذ مجوز فعالیت مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل از سوی وزارت بهداشت، بر ضرورت ایجاد وحدت رویه استانی در این زمینه تاکید کرد.
به گفته این مسئول وجود اقلیم های مختلف در استان اردبیل و تنوع بیش از 350 گونه گیاه دارویی موقعیت منحصری است که باید از آن استفاده مطلوبی به عمل آید که همین امر وجود مرکز رشد را بیش از پیش ضروری می کند.
قاسمی در پایان سخنان خود بستر سازی جهت تجاری کردن دستاوردهای تحقیقاتی را از مهمترین اهداف مرکز رشد عنوان کرد و بیان داشت: ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت نیروهای محقق جوان، کمک به رونق اقتصاد، ایجاد فضای لازم جهت گسترش و رشد واحدهای کوچک و متوسط، بسترسازی جهت ایجاد فرصتهای شغلی مناسب جهت جذب دانشآموختگان دانشگاهی و توسعه محصولات و فرآیندهای فناوری قابل عرضه به بازار از دیگر اهداف مهم این مرکز خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما