ضرورت الگوسازی و نخبه پروری قرآنی/کمبود مربی در استان کرمان

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف کرمان بابیان اینکه در زمینه قرآن، مربی پروری نکردیم؛ با اشاره به برنامه های اوقاف در این زمینه،گفت: باید نسبت به الگوسازی ونخبه پروری در زمینه قرآن همت کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان در جمع مربیان طرح حفظ و جامعه قرآنی استان، هدف از برگزاری مسابقات قرآنی و برپایی چنین محافلی را شناسایی استعدادهای درخشان قرآنی جوانان و نوجوانان و معرفی آنان به جامعه اسلامی دانست.


حجت الاسلام سیدرضا فاطمی، تربیت مربی به ویژه مربیان حفظ و قرائت را از دیگر اهداف برنامه های فوق دانست و با اشاره به کمبود چنین مربیانی در سطح استان، گفت: در این زمینه مربی پروری نکردیم.
 

وی تحقق بخشیدن به منویات رهبری را از دیگر اهداف مذکور عنوان کرد و گفت: برگزاری چنین محافلی شاید هزینه مادی چندانی نداشته باشد اما آثار معنوی فراوانی دارد.


حجت الاسلام سیدرضا فاطمی، طرح تربیت حافظان قرآن کریم را از برنامه های مهم، کارساز و نیاز روز دانست و افزود: سال گذشته قریب به پنج هزار و 700 حافظ قرآن و 33 مربی در سامانه قرآنی اوقاف استان ثبت نام کردند.


وی با اشاره به حضور 85 مربی در آزمون سال جاری، گفت: از این تعداد قریب به 40نفر به دوره آموزشی در قم اعزام شدند و بعد از ماه مبارک رمضان، به سفر زیارتی یک هفته ای به مشهد مقدس اعزام شده و حق الزحمه ای هم برای کار مربیگری آنان در نظر گرفتیم.


حجت الاسلام فاطمی به طرح حفظ موضوعی قرآن کریم هم اشاره کرد و گفت: در این طرح که کار خیلی خوبی است؛ کتابچه ای حاوی آیات کلیدی که افراد روزانه با آن سروکار دارند؛ در اختیار علاقمندان قرار می گیرد و تاکنون 2 هزار و 500 نفر در آن ثبت نام کردند.


معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان کرمان، جامعه قرآنی را سفیران جامعه دانست و گفت: باید نسبت به الگوسازی و نخبه پروری در زمینه قرآن همت کنیم.

 


پایان پیام/

کد خبر 279523

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha