به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام عبدالهادی مسعودی دوشنبه شب(14 مرداد) در مراسم افتتاح پژوهشگاه قرآن و حدیث، گفتار نورانی اهل بیت(ع) را ناظر بر قرآن دانست و عنوان کرد: اگر بتوانیم گفتار نورانی اهل بیت(ع) را گردآوری و طبقهبندی کنیم میتوانیم به تفسیری ناب و خالص دست یابیم.
وی ابراز داشت: یکی از موضوعات مهم این است که بتوانیم بازتاب آیات قرآن را در کلام ائمه معصومین(ع) کشف کنیم تا به آن تفسیر کاربردی برسیم.
رئیس پژوهشکده تفسیر اهل بیت(ع) پژوهشگاه قرآن و حدیث تصریح کرد: بسیاری از مفسران پیشین در تفاسیری چون صافی و نورالثقلین این کار را انجام دادهاند اما صرفاً در دایره احادیث کاملا صحیح و با نظر مستقیم به قرآن فعالیت آنها صورت گرفته است.
حجتالاسلام مسعودی افزود: این پژوهشکده با سه گروه تفسیر جامع روایی، قرآنشناسی و احیا و بازسازی علوم تفسیری در سال گذشته شکل گرفت که در طی یک سال فعالیت خود فعالیتهای گستردهای را انجام داده است.
وی گفت: طی این مدت تمرکز اصلی فعالیتها بر تفسیر «جامع روایی» بوده است که به صورت عربی و فارسی منتشر شده و در اختیار مخاطبان قرار میگیرد.
رئیس پژوهشکده تفسیر اهل بیت(ع) پژوهشگاه قرآن و حدیث با اشاره به روند رو به رشد این مجموعه گفت: در حال حاضر 90 درصد جلد نخست تفسیر جامع روایی تدوین شده که به زودی منتشر خواهد شد.
وی تصریح کرد: در کنار این تفسیر شناختنامه قرآن بر پایه قرآن و حدیث هم با شیوهای جدید به زودی در اختیار علاقهمندان قرار خواهد گرفت.
حجتالاسلام مسعودی از عرضه مجموعه ای با نام قرآن کتاب زندگی خبر داد و گفت: در این مجموعه سه اثر «قرآن کتاب اخلاق»، «انسان در تراز قرآن» و «روابط اجتماعی در قرآن» وجود دارد که عرضه خواهد شد.
رئیس پژوهشکده تفسیر اهل بیت(ع) پژوهشگاه قرآن و حدیث ادامه داد: دانشنامه تفسیر امامیه، تفسیر جامع روایی، مدارس تفسیری، مستشرقان و تفسیر امامیه و اعلامنگاری مفسران امامیه از جمله مهمترین آثار پژوهشی این پژوهشکده است.
پایان پیام/
نظر شما