رویکرد محتوایی درجشنواره ملی دانشجویان باتغییر آیین نامه محقق می شود

قرآن و معارف: حجت الاسلام افتخاریان بااعلام برگزاری دوره های قرآن و علم از پرداخت محتوایی در دوره های بعدی جشنواره ملی قرآن باتغییر آیین نامه آن خبرداد.

حجت الاسلام والمسلمین حسین افتخاریان، دبیر شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه ها درباره مصوبات چهل و پنجمین جلسه این شورا به خبرنگار شبستان گفت: ارائه پیشنهادات متعدد از سوی اعضای این شورا و نیاز به بررسی این پیشنهادات برای اولویت بندی و اتخاذ راهکارهای اجرایی، تصویب برنامه ها را به جلسه بعدی این شورا همزمان با برگزاری هفته قرآن و دانشگاه موکول کرد.

وی با بیان این مطلب که تشکیل دبیرخانه دائمی جشنواره ملی قرآن دانشجویان از مصوبات این جلسه به شمار می رود، اظهارکرد: اعضای شورای هماهنگی بر تشکیل این دبیرخانه در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها تاکید دارند که البته بررسی بیشتر ابعاد مختلف این موضوع نیز در آینده پیگیری می شود.

حجت الاسلام افتخاریان تصریح کرد: تدوین آیین نامه جامع داوری جشنواره ملی قرآن دانشجویان به منظور ایجاد بانک جامع از تجارب و سوابق دوره های گذشته و با هدف استفاده بهینه در برگزاری دوره های آتی آن از دیگر موارد مورد بحث اعضا در چهل و پنجمین جلسه شورای هماهنگی است.

دبیر شواری هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه ها درباره تعیین میزبان بیست و ششمین دوره این جشنواره بیان کرد: دانشگاه علوم و معارف قرآن و سازمان بسیج دانشجویی دو دستگاه ارائه دهنده پیشنهاد قاطع برای میزبانی جشنواره هستند، اما به دلیل درخواست شفاهی وزیر علوم برای میزبانی این جشنواره، تعیین قطعی میزبان دوره بعدی تا زمان دریافت درخواست رسمی وزارت علوم و بررسی همه جانبه پشنهادات به تعویق افتاد.

وی تدوین آیین نامه جدید داوری جشنواره ملی قرآن دانشجویان را از دیگر اقدامات در دست انجام شورای هماهنگی برشمرد و ابرازکرد: مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت به عنوان میزبان دوره بیست و پنجم جشنواره، پیش نویس این آیین نامه را تهیه کرده که پس از بررسی و تایید نهایی اعضا برای اعمال در دوره های بعدی به کار گرفته می شود.

حجت الاسلام افتخاریان درباره تغییرات اعمالی در آیین نامه داوری این مسابقات عنوان کرد: پرداخت بیشتر به مباحث محتوایی قرآن و ایجاد بستر مطلوب برای ایده پردازی دانشجویان با محور وحی همراه با تثبیت جایگاه رشته های حفظ و قرائت از تحولاتی است که بنابر رویکردهای قرآنی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها در این آیین نامه اعمال می شود.

وی افزود: شورای هماهنگی بر آن است تا با انجام کارشناسی همسو با افزوده شدن رشته های هنری پژوهشی به جشنواره ملی قرآن دانشجویان در کنار جلوگیری از موازی کاری با سایر نهادها از سختی کار برای جامعه دانشجویی نیز کاسته شود.

دبیر شورای هماهنگی فعالیت های قرآن و عترت دانشگاه ها درباره راهکارهای این شورا برای تحقق هدف مذکور گفت: ایجاد کارگروهی متشکل از نمایندگان سازمان فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور، مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت و سازمان بسیج دانشجویی و دیگر نهادهای قرآنی فعال در حوزه آموزش عالی کشور از جمله تدابیر اندیشه شده برای بررسی اثرات رشته های هنری پژوهشی دانشجویان با محور کتاب الهی است.

وی با بیان این مطلب که مشارکت دستگاه های دانشگاهی در تامین برخی بودجه های جشنواره ملی قرآن دانشجویان با میزبان اصلی از دیگر پیشنهادات این جلسه است، ابرازکرد: پیشنهاد تامین بین 25 تا 30 درصد هزینه های جشنواره توسط نهادهای مختلف دانشگاهی با نظرات مخالف و موافق مواجه شد و تصویب یا رد آن نیز در دستور جلسه بعدی شورا قرار گرفت.

حجت الاسلام افتخاریان با اعلام برگزاری دوره های آموزشی قرآن و علم در دانشگاه ها خاطرنشان کرد: این دوره ها افق تازه ای در مطالعات میان رشته ای قرآن پیش روی جامعه دانشگاهی قرار می دهد و به زودی در دانشگاه های کشور به اجرا در می آید.

پایان پیام/

 

کد خبر 280

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha