به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان، محترم میرحاج، با بیان اینکه آموزش قرآن همراه با نقاشی و قصهگویی تاثیر بسزایی در یادگیری آیات را دارد، گفت: زیرا کودک در حین حفظ یک آیه از قرآن وقتی تصاویری را میبیند و داستان آن را میشنود آن آیه در ذهن کودک حک میشود.
وی ضمن بیان اینکه بهترین سن برای کودکان جهت علاقمند کردن آنها به قرآن بین 3 یا 4 سالگی است اظهار کرد: چون در این سن کودک در حین بازی تلاش بسیاری جهت یادگیری کلیه مطالب دارد که در این راستا قرآن به زبان عربی است و کودک بازبان فارسی از اول آشنا شده زبان عربی برایش جذاب است در یادگیری ان تلاش ذهنیش را بیشتر بالا میبرد.
به گفته میرحاج مربی نقش بسیار از نظر برخورد یا رفتار خوب جهت جذب کودک را دارد که در این راستا با روشهای شیرین و کودکانه کودک را تشویق و ترغیب مینماید و والدین هم در آمادهسازی کودک جهت آوردن به کلاس قرآن و در انگیزهسازی کودک و علاقمند کردن او نسبت به مربی و خصوصا قرآن کریم نقش بسزایی دارند.
مدیر جامعةالقرآن مرکز سمنان با بیان اینکه در آیات و روایات متعدد آمده که هر چه میتوانید قرآن بخوانید و در سن کودکی به فرزندان خود قرآن را بیاموزید (قرآن چون برنامه کامل زندگی ماست امید است که بتوانیم عامل به آن باشیم) اظهار کرد: آموزش قرآن کریم همراه با نقاشی و قصهگویی تاثیر بسزایی در یادگیری آیات را دارد زیرا کودک در حین اینکه یک آیه از قرآن را به خاطر میسپارد وقتی تصاویری را میبیند و داستان آن را میشنود آن آیه در ذهن کودک حک میشود.
به گفته وی اثرات خوب این نوع اموزش اینست که کودک میتواند وقتی که ایات را با داستان فهمید بهتر در کارها و زندگی به کار ببرد که در این راستا کودک باکشیدن نقاشی و یادگیری داستان خوبیها و بدیها را میفهمد و با زندگی پیامبران آشنا میشود که بر این اساس کودک در واقع در این روش موفقتر است.
میرحاج خاطرنشان کرد: کودکان وقتی آیه را یاد میگیرند بعد از آن با یادگیری داستان آیه را میفهمند و درزمان انتقال آن به دیگران با دقت و حساسیت لازم داستان را کامل انتقال میدهند (تعریف میکنند) و اینگونه مشخص میشود که چقدر با زیرکی و باهوشی تمامی مطالب را بدون تپش یاد گرفته و زمانی که کودکی اینچنین باشد مسلما از آیات و داستانها به نحو احسن در برنامهها و زندگیش بهرهمندخواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما