بازی تنها راه انتقال برخی معارف دینی به کودکان است

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل بنیاد بازی های رایانه ای معتقد است با استفاده از بازی‌های رایانه‌ای می‌توان پیام معرفت الهی، انسانی و اسلامی را همچون ذوالقرنین به شرق و غرب رساند.

به گزارش خبرنگار شبستان، دکتر بهروز مینایی، امروز در افتتاحیه سومین نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای تهران گفت: در تابستان سال حماسه سیاسی- اقتصادی شاهد سومین جشنواره و بازی‌های رایانه‌ای هستیم. باید پذیرفت بازی یک ضرورت است مخصوصا برای جامعه ما که چند میلیون نوجوان و جوان دارد.

 

مینایی بازی‌های رایانه‌ای را نقطه تلاقی جذابیت‌های بازی و اشاعه فرهنگی در عصر کنونی دانست و افزود: امروز از یک‌سو کودکان نیازمند محصولات باکیفیت ایرانی هستند و از سوی دیگر جوانان می‌توانند پاسخ‌گوی این نیاز باشند.

 

وی ادامه داد: بازی‌سازان و نخبگان ما تلاش دارند هنر را در قالب زیبا در منظر نگاه مخاطبان قرار دهند و نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای می‌کوشد تا این نیاز و توان را در کنار هم قرار دهد.

 

مدیرعامل بنیاد بازی‌های رایانه‌ای تولید محصولات ایرانی را شاه‌کلید اشاعه فرهنگ ایرانی دانست و گفت: سرچشمه بازی‌های رایانه‌ای ما باید اخلاقیات باشد.

 

مینایی با بیان اینکه آرامش کارکرد بازی‌ است، عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم با تولید بازی‌های ایرانی آرامش را به نوجوانان و جوانان هدیه کنیم. دشمنان ما از هنر آرام‌بخش در راه رسیدن به اهداف اقتصادی و سیاسی خود به بیراهه رفته‌اند و برای کسب درآمد بیشتر از بازی‌ها سوءاستفاده می‌کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: در جبهه حق برای برخی هنوز این باور حاصل نشده که در نبردی نابرابر باید به ابزار جنگی روز مجهز شد و دیدگاه سلبی و پرهیز از آشنایی با این رسانه و استفاده از آن را نباید در این میدان به دشمن وانهاد.

 

مدیرعامل بنیاد بازی‌های رایانه‌ای تصریح کرد: اگر عالم وارسته و بیداردلی در درس خارج فقه خود حکم فقهی بازی رایانه‌ای در دایره احکام پنج‌گانه از حرمت تا وجود را تشخیص می‌دهد باید عمیق بنگریم که چرا استفاده از بازی‌های رایانه‌ای حکم وجوه پیدا کرده است.

 

وی با بیان اینکه برخی معارف دینی جز از طریق بازی قابل انتقال به کودکان نیست، افزود: اگر رسانه‌ای توان همزاد‌پنداری بیشتری نسبت به کتاب و سینما داشته باشد گناه آن نیست بلکه به آن مرحله رسیده که می‌تواند با استفاده از آن پیام معرفت الهی و انسانی را همچون ذوالقرنین به شرق و غرب برساند.

 

به گفته مینایی، بازی‌ ایرانی برخواسته از ایده و مفهوم و داستانی است که مخاطب را برای برنده‌شدن سرگرم می‌کند.

 

وی عنوان کرد: چرا عالمان، هنرمندان مستعد، حوزویان، معلمان و استادان دانشگاه به این باور نرسیده‌اند که باید به بازی رایانه‌ای هم‌سنگ این رسانه توجه شود؟ همدلی این افراد باعث پیشرفت در این عرصه می‌شود.

 

مدیرعامل بنیاد بازی‌های رایانه‌ای نمایشگاه و جشنواره بازی‌های رایانه‌ای را جشن سالانه بازی‌سازان کشور دانست و افزود: این جشن، جشن باشکوهی است به همت جوانان ایرانی و به وسعت پهنای ایرانی و ما توان انتخاب بهترین‌ها را از نظر خلاقیت و نقش‌آفرینی در بازی‌سازی خواهیم داشت.

 

وی ادامه داد: نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای یک جشن است که در آن شاهد محصولات ایرانی هستیم و این محصولات می‌تواند در سراسر کشور توسعه یابد. این محقق نمی‌شود جز با توان همه کشور.

 

مینایی با بیان اینکه جوانان ما قدرت مقابله با جنگ نرم را دارند، گفت: رمز پیروزی و توسعه همت ملی جوانان ماست، همتی که به بلندی البرز و خروش خلیج‌فارس است.

 

به گفته وی، 170 موسسه و 106 موسسه تولید بازی، 7 دانشگاه و 19 تیم بازی‌سازی مستقل که 70 محصول تولید کرده‌اند در سومین نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ای شرکت کرد‌ه‌اند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 281897

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha