همه آنچه مخالفان و موافقان وزیر تعاون گفتند/ربیعی در دفاع چه گفت

خبرگزاری شبستان: علی ربیعی، وزیر پیشنهادی تعاون و رفاه و امور اجتماعی پس از سخنان موافقان و مخالفانش به دفاع از برنامه های خود در صحن علنی مجلس پرداخت.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علی ربیعی، وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه علنی صبح چهارشنبه 23 مرداد در دفاع از برنامه‌های پیشنهادی خود برای وزارت تعاون گفت: از زمان دولت شهید رجایی تاکنون سه بار پیشنهاد مسئولیت در این وزارتخانه به بنده شده است اما من این بار پذیرفتم و با درک امروز و وضعیت امروز کشور این‌گونه دیدم که باید به میدان بیایم.

وی با تاکید بر اینکه بیکاری امروز به عنوان دغدغه ملی و همچنین دغدغه مقام معظم رهبری در جامعه مطرح است، اظهار کرد: متأسفانه کیفیت زندگی بخش مهمی از جامعه در معرض تهدید است و امروز بخش مهمی از جامعه به دلیل هزینه‌های سنگین درمان به قشر فرودست جامعه تبدیل شده است.

وی اضافه کرد: به فضل خداوند و همکاری و پشت‌گرمی مجلس انشاءالله بتوانم به این وضعیت سروسامانی بدهم زیرا معتقدم اساس اعتدال‌گرایی در این حوزه یک بحث عمده در حوزه روابط کار و اشتغال است.

وی اضافه کرد: وقتی بحث صیانت از نیروی کار به میان می‌آید اینجا منظور نیروی شاغل نیست بلکه نیروهای داوطلب شاغل نیز در این راستا قرار می‌گیرند.

ربیعی با تاکید بر اینکه اشتغال فقط محصول پاشیدن پول در زمین کار نیست، یادآور شد: در همین شرایط فعلی و در صورت روشن‌بودن افق سیاسی مبارزه با فساد سیاسی و با دولت پاک می‌توانیم سیاست‌ها را در بحث اشتغال و همچنین رفع بیکاری پیش ببریم و شغل‌های متناسب ایجاد کنیم.

ربیعی با اشاره به ایرادات نمایندگان در حوزه برنامه‌های وی در بخش روابط کار و اشتغال گفت: دوستان می‌گویند نگاه من به این بخش نگاه کارگری است، من نیز انکار نمی‌کنم نگاه کارگری دارم و معتقدم هر کس در این کشور آجری روی آجری گذاشته است باید قدرش را دانست و مجسمه‌اش را ساخت.

وی با اشاره به تحقیقات خود در مورد کشورهای در حال عبور تازه‌صنعتی‌شده همانند هند، مالزی، کره و چین یادآور شد: به نظر من تنها راه عبور ما ایجاد شغل است و من این موضوع را ارج می‌نهم و معتقدم یک‌سو افتادن کشور یعنی مواجه‌شدن با بحران‌ها.  

آقای ربیعی برای 80 هزار نفر بازنشسته فولاد چه برنامه‌ای دارید

رضا صابری، نماینده رامیان و آزادشهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی چهارشنبه 23 مرداد که بررسی کابینه پیشنهادی رییس‌جمهور برای دولت یازدهم اختصاص داشت در مخالفت با وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: به بیان آقای ربیعی همه آحاد جامعه تقریبا تحت تأثیر سیاست‌ها و برنامه‌های وزارت تعاون هستند، وزارتخانه‌ای که دو سال قبل با تصویب مجلس از ترکیب سه وزارتخانه تشکیل شد.
وی با تأکید بر اهمیت وزارتخانه تعاون یادآور شد: در این وزارتخانه ما با 4 اداره کل و اداره برخورد داریم؛ سازمان تأمین اجتماعی، شستا به عنوان بزرگ‌ترین زنجیره اقتصادی کشور، نیروی کار و آموزش فنی و حرفه‌ای و بیمه و ناملایمات حقوق بازنشستگی.
صابری تصریح کرد: اگرچه باید به تجربه آقای ربیعی در حوزه کارگری اشاره کرد اما 30 سال ممارست وی در حوزه اطلاعاتی و امنیتی و دانشگاهی کفایت تخصص برای این مسئولیت را نمی‌کند و برخورداری وی از علم جامعه‌شناسی و مدیریت استراتژیک نیز بر کسی پوشیده نیست اما این موضوع از اولویت سازمانی فاصله دارد.
نماینده رامیان و آزادشهر یادآور شد: ربیعی به عنوان یک چهره و فعال سیاسی است، چه تضمینی است که فضای این وزارتخانه به تصمیمات سیاسی آغشته نشود؟
وی یادآور شد: اگر به حوزه برنامه‌های ربیعی نگاه کنیم می‌بینیم نکات قابل توجه‌ای در این برنامه‌هاست که باید به آنها اشاره کرد و از جمله برنامه ربیعی برای حوزه بیکاری که وی اولین برنامه خود را در حوزه اشتغال بازار کار چالش در این حوزه می‌داند و در دومین برنامه خود صیانت از نیروی کار را بیان می‌کند.
ربیعی راستگوست و دیگر آمارهای غلط نمی دهد

منصور آرامی، نماینده موافق علی ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز قرار است از دیدگاههای رهبری کلامی به میان نیاورم من خدا را شاکرم که در موافقت با کسی که همواره توان خود را در طبق اخلاص برای انقلاب اسلامی گذاشته صحبت می کنم.
وی با بیان اینکه ربیعی برای وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی کاندیدای شایسته ای است افزود: این وزارتخانه از ادغام سه وزارتخانه به وجود آمده و اهداف بلندی دارد که باید مدیریت آن مدیریت استراتژیک باشد که روحیه همگرایی و مشورت ورزی دکتر ربیعی نشان از این مدیریت دارد.
آرامی با اظهار اینکه دکتر ربیعی علاوه بر مدیریت استراتژیک نگاه و ویژگی های تخصصی در حوزه های مختلف و سوابق وی اشاره کرد و گفت: معاونت وزارت کار مشاور رییس جمهور و مسئولیت کمیته تبلیغات آیا سوابقی برای توانمندی وی نیست.
این نماینده مجلس با تاکید بر این نکته که ربیعی نه تنها یک مدیر اجرایی صرف است بلکه سابقه فعالیت علمی و دانشگاهی وی نشان از توانمندی او دارد.
آرامی به گستردگی گردش مالی سازمان تامین اجتماعی و شرکت های وابسته به آن اشاره کرد و خاطرنشان کرد: گردش مالی سازمان تامین اجتماعی و شرکت های وابسته به آن منبع مناسبی برای فساد ایجاد کرده که باید نگاه ویژه و توجه ویژه ای برای حل این فساد داشت که دکتر ربیعی سالها دبیری ستاد مبارزه با فساد اداری را بر عهده داشته و کتابی نیز در این مورد انتشار کرده است پس در این زمینه صاحب نظر و با صلاحیت است.
ربیعی گلوگاه فساد را می بندد/او نگاه استراتژیک به وزارتخانه دارد

محمدرضا تاجگردون نماینده مردم گچساران در دفاع از دکتر علی ربیعی وزیر پیشنهادی تعاون کار و رفاه اجتماعی دولت یازدهم گفت: من به عنوان یک کارشناس زمانی که اسم آقای ربیعی مطرح شد شاید با وزارت وی موافق نبودم ولی وقتی با او دیدار و صحبت کردم و ایشان در کمیسیون ها حاضر شدند احساس کردند ربیعی نیروی خوبی برای این وزارتخانه است.
وی با بیان اینکه وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی از سه جزء تعاون کار و رفاه تشکیل شده عنوان کرد: این که مسئولیت این وزارتخانه را به چه کسی دهیم بسیار مهم است زیرا با سه موضوع اجتماعی و اقتصادی سرکار دارد.
تاجگردون به اصل 29،43،44 قانون اساسی اشاره کرد و گفت: بنابراین اصول اگر نگاه ملی به تعاون و کار و رفاه اجتماعی داشته باشد می بینیم که هر سه موضوع تعاون کار و رفاه هم اجتماعی و هم اقتصادی هستند بنابراین باید یک نگاه استراتژیک به این وزارتخانه داشته باشیم.
وی به مطالعات و سوابق علمی ربیعی در زمینه مدیریت استراتژیک اشاره کرد و افزود: پشتوانه علمی و دانش ربیعی در زمینه مدیریت استراتژیک او را شایسته این وزارتخانه کردند.
تاجگردون درخصوص حضور ربیعی در کمیسیون های مجلس به ذکر خاطره ای پرداخت و یادآور شد: ربیعی در یکی از کمیسیون ها گفت: مجموعه تعاون کار و رفاه اجتماعی یک کشتی است که به فرموده مقام معظم رهبری کسی نمی تواند از آن جدا شود زیرا این صندوقها بین نسلی هستند و این صحبت ربیعی نشان از نگاه جامعه به این وزارتخانه دارد.

ای کاش از ربیعی در حوزه های دیگر استفاده می کردیم

پورابراهیمی نماینده کرمان در مخالفت با گزینه پیشنهادی وزارت دفاع (ربیعی) در جلسه علنی امروز 23 مرداد گفت: با نهایت احترام به کارشناسان اقتصادی این وزارتخانه به اندازه سه وزارتخانه در اقتصاد نقش دارد با احترام به وزیر پیشنهادی اعلام می کنم که امروز وزارت تعاون دست و پا گیر اقتصاد کشور است.
وی افزود: در برنامه های این وزارتخانه موضوع تحول، ساختار قانون کار، اقتصاد، تعامل و بهبود کسب و کار دیده نشده است.
وی ادامه داد: در حوزه قانون کار ما بزرگترین چالش را در این حوزه داریم این قانون کار موجب بیچارگی بسیاری شده است این قانون با ادبیات رجایی و بهشتی که در مقابل نظام سرمایه داری بحث نظام مردمی را مطرح کرده اند نوشته شد که امروز این قانون به اقتصاد کشور کمک نمی کند.
پورابراهیمی اظهار کرد: هزینه فرصت های اقتصادی که از دست می رود را چه کسی می دهد ای کاش از برادر بزرگوارمان جناب ربیعی در حوزه های دیگر استفاده می کردیم افتخار می کنیم که وزرا از بچه های جنگ و دفاع مقدس باشند.

۲۸ مورد از برنامه های ربیعی عملیاتی و مطابق برنامه پنجم است

موید حسینی صدر، نماینده خوی به عنوان موافق با گزینه پیشنهادی وزارت رفاه و تعاون در جلسه علنی امروز 23 مرداد گفت: اگر قرار بود بانک رفاه یا بانک تعاون بانک عادی باشد چرا اجرا شد این بانکها برای اهداف مشخص و خاص در حوزه وزارتخانه ای تعریف شده اند.
حسینی صدر اظهار کرد: وزیر نیامده را چرا دادگاهی می کنید از سی عنوان برنامه که در برنامه های این وزیر آمده است 28 مورد عملیاتی و مطابق برنامه پنجم است.
وی با بیان اینکه نیازی نیست وزیر ذوالفنون باشد خاطرنشان کرد: ما یک فردی پاکدست و آزمون داده به دولت می خواهیم فردی که شایسته است ما از ربیعی می خواهیم حزبی، دولتی و باندی کار نکند و تامین اجتماعی را حیات خلوت نکند.
وی با اشاره به سوابق کاری ربیعی به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون خاطرنشان کرد: این فرد دارای سابقه 20 ساله و مورد اعتماد رییس جمهور است و 12 سال در دبیرخانه شورای امنیت ملی کار کرده است تنظیم سند ملی کار شایسته از اولویت های اوست.


پایان پیام/

 

کد خبر 282131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha