به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، فرهاد بشیری، نماینده مردم پاکدشت در نشست علنی امروز (پنجشنبه 24مرداد) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهدی علوم، تحقیقات وفناوری با اشاره به بیانات علی (ع) خطاب به مالک اشتر گفت: حضرت علی (ع) در نامه خود به مالک میفرماید: ای مالک در بکارگیری کارگزاران هیچ شفاعتی را مپذیر جز امانتداری. آنچه در برنامههای ما مطرح است، بحث کفایت و امانتداری است و باید تصمیمگیری در مورد وزرای پیشنهادی این موارد مورد توجه جدی باشد.
بشیری در نقد برنامههای میلیمنفرد، وزیر پیشنهادی علوم تصریح کرد: ایشان چیزی در حدود 14 مورد از موارد اساسی وزارت علوم را مورد عنایت قرار نداده است. توسعه و ارتقاء کیفی رشتههای علوم انسانی و حمایت مالی از پژوهشهای تقاضا محور مشترک موارد بسیار مهمی است که در برنامههای میلیمنفرد دیده نمیشود. موضعگیری استکبار جهانی علیه ما به خاطر پیشرفت علمی کشور ما است و با توجه به پیشبینی مراجع علمی معتبر، طی 8 سال آینده ما به رتبههای چهارم علمی دنیا میرسیم بنابراین باید مدیریت این دستگاه بر دست فرد درست و مدیر و مدبری صورت گیرد.
وی افزود: حمایت مالی از پژوهشها و تامین و پرداخت هزینه ثبت اختراعات نیز مورد بیتوجهی قرار گرفته است. تامین و پرداخت بخشی از هزینههای ثبت جواز امتیاز علمی برقراری بیمه تامین اجتماعی و بیمه پایه سلامت نخبگان و نوآوران علمی نیز در برامههای میلیمنفرد مورد عنایت نیست.
این نماینده مردم در مجلس نهم تاکید کرد: کسی که تحقیق و پژوهش میکند فرصت رسیدگی به خانواده ندارد که در برنامههای ایشان عنایتی به این مساله نشده است.
وی ادامه داد: تاسیس دانشگاه یا شعبه از دانشگاه در مناطق آزاد و صنعتی، توسعه علمی و اقتصادی، توسعه کرسیهای آزاداندیشی، در دانشگهاها، سوق قشر ایدهآل جوان به سمت حقیقت و تدبیری برای ممانعت از تبدیل شدن وزارتخانه به شرکت سهامی در برنامههای آقای میلیمنفرد تدبیری انجام نشده است.
بشیری در خصوص برنامههای وزیر پیشنهادی علوم تصریح کرد: در صفحه 4 بند 28 در مورد احزاب و جمعیتهای سیاسی اعلام شده است که آزاد هستند.
وی با بیان اینکه مردم جامعه ما شهید داده هستند، افزود: دقت کنید دانشگاهها اتاق جنگ نیستند و آزادی بیمنطق دانشگها تهران را اتاق جنگ کرده بودند به شکلی که جلوی دانشگاهها چادر زده بودند و کمکهای مالی جمع میکردند و به ضد انقلاب میرساندند و همان ضد انقلاب جوانهای نازنین ما را سر بریدند.
وی درباره کارنامه شخصی میلیمنفرد نیز گفت: در انتخابات سال 1388 آقای روحانی نسبت به فتنه موضع گرفتند و آن را خیانتی به نظام دانستند اما آقای میلیمنفرد خودشان نقش محوری در تحصن دانشجویان داشتند.
وی ادامه داد: در دانشگاه امیر کبیر آقای میلیمنفرد از موافقان شرکت در تحصن اساتید و هدایت دانشجویان بودند و در ایجاد التهاب نقش مهمی داشتند و فیلم ایشان موجود است.
بشیری تاکید کرد: آقای مطهری مطرح کردند که بازداشت آقای میلی منفرد مساله جدی نبوده اما شخصی که به وی استناد شد نیز در زمان فتنه کوچکترین موضعی نگرفته و آنچه باعث آزادی میلیمنفرد وساطت نماینده ولی فقیه آقای محمدیان بود.
در این بخش از سخنان بشیری، به درخواست وی فیلم کوتاهی از اظهارات میلیمنفرد پخش شد.
بشیری در ادامه اظهارات خود پس از پخش فیلم تصریح کرد: امضای اعلامیه مبنی بر اینکه انتخابات مهندسی شده است نیز از جمله دیگر رفتارهای ایشان است.
وی تاکید کرد: ایشان شخصیت بسیار دقیقی دارند اما مدیر باید بتواند در مواقع لازم نه بگوید و گرایشهای سیاسی افراطی را مدیریت و مانع از گرفتار شدن مراکز فرهنگی به مسائل سیاسی شود.
بشیری سابقه سیاسی میلیمنفرد را بسیار پررنگ توصیف و تصریح کرد: رهبری عنایت فرمودن که با توجه به اینکه ماشین علمی کشور به سرعت پیشرفت میکند همه باید دقت و نگرانی در مورد این حرکت داشته باشند.
وی با اشاره به اظهارات رهبر انقلاب مبنی بر انتخاب وزیر صالح، در بازخوانی بیانات بنیانگذار انقلاب اسلامی گفت: حضرت امام خطاب به مجلس میفرمایند که اگر مطلبی را در مجلس بگذارید و متخلف باشد نمیتوانید از اسلام عذری را برای خود پیدا کنید.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات خطاب به علی مطهری موافق میلیمنفرد تصریح کرد: آقای مطهری گرد یتیمی هنوز از چهره شما پاک نشده و ما در این کشور امثال شهید مطهریها را در اثر توطئه دشمن از دست دادهایم و باید دقت بیشتری در تصمیمگیریها داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما