به گزارش خبرگزاری شبستان، «نادره ترکمانی» به استفاده بازی های غربی از سوی مخاطب ایرانی اشاره کرد و افزود: این گونه بازی ها سال هاست که در میان جوانان و نوجوانان جا باز کرده و توقع کاربران ایرانی را از بازی رایانه ای افزایش داده است.
این کارگردان سینمای کودک ادامه داد: بازی های رایانه ای بومی باید از کیفیت و جذابیت های بصری بیشتری برای استفاده از سوی کاربران داخلی برخوردار باشد و در عین حال نباید در تولید این نوع بازی ها کپی برداری کرد.
وی ادامه داد: دست اندرکاران و مسوولان فرهنگی باید به بازی سازان داخلی و اندیشه های آنان بیشتر اعتماد کنند.
به عقیده ترکمانی، باید به دنبال یک رویکرد جدید در عرصه بازی رایانه ا ی بومی باشیم و استفاده از فیلم و سریال ایرانی نقطه عطف این اندیشه است.
وی ادامه داد: برای تولید بازی های رایانه ای بومی بر اساس آثار سینمایی، باید فیلمی انتخاب شود که در زمان پخش موفق به جذب بیشترین مخاطب شده باشد.
کارگردان فیلم «گرداله» با یادآوری اینکه بازی های نوستالژیک می تواند تبدیل به بازی رایانه ای شود گفت: ما در فرهنگ و سنن خود بازی هایی را داریم که نسل به نسل به آیندگان انتقال یافته و هیجان و ذوق هر قشر را برمی انگیزد که این بازی ها می تواند به گیم تبدیل شود.
به گفته وی، تبدیل این بازی های به گیم می تواند تاثیرات مثبتی را در پی داشته باشد.
کارگردان فیلم «خاله سوسکه» تاکید کرد: برای جلب اعتماد مخاطبان این صنعت باید یک اتاق فکر با حضور جمعی از نویسندگان، طراحان، مربی مهد، روانشناسان و هر که در این زمینه می تواند ایده ساز باشد، گرد هم آیند و با تبادل نظر وجمع افکار یکدیگر گیمی کاملا ایرانی و خود ساخته را تولید و به جامعه عرضه کنند .
ترکمانی همچنین به ضرورت برگزاری نمایشگاه گیم و معرفی گسترده آثار ایرانی به مخاطبان اشاره کرد و نمایشگاه تهران را زمینه های مناسب برای عرضه گیم ایرانی بر شمرد.
گفتنی است، سومین نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران تا 26 مردادماه در مصلای امام خمینی (ره) برپاست.
پایان پیام/
نظر شما