مطالبات مردم از بهداشت و درمان افزایش یافته است

خبرگزاری شبستان: وزیر سابق بهداشت با اشاره به اینکه مطالبات مردم از بهداشت و درمان افزایش یافته است، گفت: مردم در اقصی نقاط کشور حتی جاهایی که توجیه اقتصادی ندارد انتظار تجهیزات پیشرفته پزشکی دارند.

به گزارش خبرنگار شبستان، محمدحسن طریقت‌منفرد، وزیر پیشین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مراسم تودیع خود و معرفی هاشمی با اشاره به اینکه پرارزش‌ترین موفقیت وزیر جدید ایثار وی است که در دوران جوانی در جبهه به آن رسیده‌اند، گفت: جایگاه علمی ایشان در داخل و خارج بر هیچ‌کس پوشیده نیست، پس برای ایشان آرزوی موفقیت نمی‌کنم و آرزوی توفیق دارم.

 

وی افزود: از وزیر جدید می‌خواهم با خدا معامله کند چرا که وقتی فردی از بیماری رنج می‌برد مقصر را سیستم بهداشت و درمان می‌داند و وقتی بهبود می‌یابد شفاگرفتن‌اش را عنوان می‌کند. بر همین اساس از وزیر جدید می‌خواهم با خدا معامله کند و مطمئن هستم حضور دکتر هاشمی در وزارت بهداشت ثواب است اگر در راستای قرب الهی باشد.

 

وی با اشاره به اینکه مطالبات مردم از بهداشت و درمان افزایش یافته است، گفت: مردم در اقصی نقاط کشور حتی جاهایی که توجیه اقتصادی ندارد ام آر آی و سی تی اسکن می‌خواهند، اگر شهر کناری دارای دانشگاه علوم پزشکی شد آنها هم می خواهند اما انسان سالم محور توسعه است و هر چه در بهداشت و درمان خرج شود هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری است.

 

به گفته طریقت‌منفرد، مشکل بهداشت و درمان پول نیست بلکه این است که ظرف بهداشت و درمان ته ندارد در حالی که دنیا نیز گرفتار کمبود اعتبار در این حوزه است فقط سعی کرده‌اند ته ظرف را ببندند.

 

وی ادامه داد: اگر تحول اساسی در ساختار بهداشت و درمان ایجاد نشود هیچ دولت و یا پولی نمی‌تواند دین خود را ادا کند، پس دکتر هاشمی باید سعی کند تا ته این ظرف را ببندند.

 

به گفته طریقت‌منفرد، در سال 90 بیش از 40 هزار میلیارد تومان در بهداشت و درمان هزینه شده که 15 هزار میلیارد آن از طرف بیمه ها و 25 هزار میلیارد آن را مردم پرداخت کرده اند که پیش‌بینی‌ می‌کنیم این رقم به 65 هزار میلیارد برسد که بیش از 60 درصد آن بر دوش مردم است.

 

وی از دولت خواست با تمام توان به کمک وزارت بهداشت بیاید و اظهار کرد: از هر 1014 شهر بیش از 500 شهر رادیولوژیست ندارد.

 

وی با تأکید بر رشته‌های مادرتخصصی گفت: دو رشته مادر تخصصی جراحی و داخلی را به ۱۵ رشته تخصصی و فوق تخصص تبدیل کرده‌اند یعنی مردم برای گرفتن خدمات این متخصصان باید نزد متخصصان مختلف بروند در حالی که ما نمی‌توانیم این متخصصان را برای همه شهرهای کشور تأمین کنیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 283538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha