به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا سرشار این کتاب را مشتمل بر داستانهایی دانست که طی دوسال اخیر در جلسات نقد داستان روزهای سهشنبه حوزه هنری مورد نقد و بررسی قرار گرفتهاند.
سرشار درباره نویسندگان این داستانهای کوتاه گفت: برخی از این نویسندگان از اولین جلسات نقد و بررسی داستان همراه ما بودند، این افراد حالا دیگر آثار مستقلی هم دارند. اما به دلیل ارتباط قلبیای که با این مجموعه دارند و فوایدی که از نقد آثارشان میبرند، ما را همراهی میکنند.
نویسنده کتاب «آنک، آن یتیم نظرکرده» درباره دلایل جمعآوری گزیدهای از داستانهای کوتاه اظهارداشت: حوزه هنری خواهان اینست که کارنامهای از آثار هنرجویان را به دید جامعه ادبی برساند. به علاوه ملاک ارزشمندی و کارایی هر جلسه، محصولات آنست. این کتاب به عنوان محصول جلسات روزهای سهشنبه است.
محمدرضا سرشار درباره امکان تبدیل شدن «سهشنبههای دوستداشتنی» به یک مجموعه خاطرنشان کرد: به چاپ دوم رسیدن کتاب سهشنبههای دوستداشتنی نشان داد که این کتاب با استقبال مواجه شدهاست. مرحوم فردی پیش از فوتشان از من خواستند که انتشار داستانهای کوتاه را ادامه دهم. به همین دلیل «مثل روزهای زندگی» را آماده چاپ کردم. اگر حوزه هنری آمادگی داشتهباشد این کار را ادامه خواهیم داد.
تنوع مضامین و موضوعها، استحکام در ساخت و دقت در پرداخت و زبان از خصایص مجموعه داستانهای این مجلد از «سهشنبههای دوستداشتنی» است و شامل داستانهایی از معصومه عیوضی، یوسف نیکفام، مریم شریف رضویان، اقدس ارطایفه، ابوالفضل طاهرخانی میشود.
پایان پیام/
نظر شما