مسعود ناصری، موسیقیدان و از برگزار کنندگان جشنواره موسیقی زاگرس نشینان درباره تنگناهای مالی این جشنواره به خبرنگار موسیقی خبرگزاری شبستان گفت: اگر حمایت های مالی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را داشته باشیم راحت تر می توانیم جشنواره ای با این وسعت را برگزار کنیم، جشنواره موسیقی زاگرس نشینان با این گستره جغرافیایی از نظر مالی در مضیقه است.
وی افزود: دست اندرکاران این جشنواره با مشکلات مالی زیادی روبرو هستند، کاش دو نفز از معاونان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این رویداد هنری حضور داشتند تا از نزدیک این مشکلات را می دیدند، ما وعده های زیادی از معاونت هنری و دفتر موسیقی گرفتیم اما به هیچ کدام از آنها عمل نشد.
ناصری درباره راه اندازی دبیر خانه دائمی جشنواره موسیقی زاگرس نشینان در شهر بروجن اظهار داشت: سالها به دنبال راه اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره موسیقی زاگرس نشینان در شهر بروجرد بودیم علی رغم اینکه به صورت زبانی وعده این را دادند اما محقق نشد، درست است که این جشنواره در بروجرد دبیرخانه دارد اما دائمی نیست.
این مسئول در برگزاری جشنواره موسیقی زاگرس نشینان تاکید کرد: استقبال از این جشنواره سال به سال بیشتر است ولی متاسفانه حمایت کمتری از ان می شود.
ناصری درباره برگزاری جشنواره موسیقی زاگرس نشینان و اهداف آن گفت: جشنواره با هدف شناخت هنر موسیقی در مناطق و نواحی زاگرس نشین کشور که دارای فرهنگ مشترک هستند برگزار می شود.
وی افزود: این رویداد هنری سوم تا ششم شهریور در فرهنگسرای شهر بروجرد در دو مقطع زمانی صبح و عصر برگزار می شود.
ناصری درباره آثار رسیده به جشنواره موسیقی زاگرس نشینان اظهار داشت: نزدیک به 200 اثر موسیقیایی فلکلور مناطق زاگرس نشین به دبیرخانه جشنواره رسید که از این تعداد آثار 50 گروه نواز و تک نواز انتخاب شدند. جشنواره به شکل رقابتی برگزار می شود و به نفرات اول تا سوم جوایزی اهدا می شود.
وی خاطر نشان کرد: داوری جشنواره موسیقی زاگرس نشینان بر عهده هیئتی متشکل از فریدون شهبازیان، استاد هادی منتظری و استاد کیوان ساکت است.
این نوازنده همچنین گفت: شرکت کنندگانی از استان های چهارمحال و بختیاری، کردستان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد فارس، اصفهان، لرستان، مرکزی و همدان در جشنواره موسیقی زاگرس نشینان حضور دارند.
ناصری همچنین درباره تاثیر این جشنواره بر موسیقی نواحی کشور گفت: اثاری که به جشنواره موسیقی زاگرس نشینان می آید کمتر از موسیقی فجر نیست، خوشبختانه تعداد آثار ورودی این جشنواره بیشتر از جشنواره موسیقی فجر است، به گفته تمام داوران کیفت آثار این جشنواره بهتر از موسیقی فجر است و در معرفی موسیقی نواحی تاثیرگذار بوده است.
پایان پیام/
نظر شما