حجت الاسلام والمسلمین صدرالدین شریعتی رییس دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با خبرنگارشبستان با بیان این مطلب گفت: سعی کردیم با اسلامی کردن دانشگاه نشاط علمی را در دانشگاه ایجاد کرده و یک جهش علمی بزرگ را تدارک دیدیم که به نتیجه رسیده است که ظاهراً این برای بعضی افراد برنمی تابد.
وی افزود: به همین دلیل در مقابل این موضوع جهاد مقابله جدی از سوی بعضی از افراد شکل گرفته است.
وی افزایش دانشکده های دانشگاه از 7 به 14 دانشکده – ایجاد و توسعه رشته های جدید آموزشی در مقاطع تحصیلات تکمیلی و همچنین ایجاد رشته های قرآن و حدیث و فلسفه اسلامی – همکاری در تدوین نقشه جامع علمی کشور و همچنین اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه از جمله این دستاوردهای این دانشگاه برشمرد.
حجت الاسلام والمسلمین شریعتی در ادامه ضمن تشریح اجرای طرح تفکیک جنسیتی در این دانشگاه اظهار کرد: علیرغم برخی مخالفت ها و مشکلات، امروز مفتخریم که درمقطع کارشناسی ارشد به طور کامل و در مقطع کارشناسی 98 درصد این طرح اجرا شده است.
وی کاهش چشمگیر پرونده های انضباطی ، افزایش قبولی های ارشد و دکتری – کاهش 50 درصدی مشروطی ها و ابراز رضایت دانشجویان دختر را تنها برخی از ثمرات اجرای این طرح بر شمرد.
وی ضمن تکذیب انحلال گروه اقتصاد و توسعه اظهار کرد: در 8 سال اخیر و در راستای سیاست های کلان نظام، چندین رشته و گروه آموزشی جدید تأسیس شده است. برخی از گروه های آموزشی نیز توسعه یافته اند. یکی از این این گروه ها، گروه اقتصاد و توسعه است که با توجه به فعالیت دوره های کارشناسی ارشد و دکتری رشتة اقتصاد اسلامی، به گروه اقتصاد اسلامی و توسعه تغییر عنوان یافته است. آیا برآیند این اقدام، توسعه وتقویت گروه آموزشی است یا حذف آن؟ بنابراین، ، قضاوت در مورد اقدام مؤثر دانشگاه را به خوانندگان وا می گذاریم.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با تاکید بر اینکه هیچ استادی در دانشگاه علامه طباطبایی بازنشسته نشده است ،گفت: مگر آنکه یا خود استاد درخواست کرده و یا دارای تخلف خاص اثبات شده و یا علیرغم تذکر مکرر، رکود علمی اثبات شده داشته است. فرایند بازنشستگی این افراد، که تعداد آنها کمتر از 10 درصد اساتید جذب شده جدید است،کاملاً قانونی بوده و یقیناً اگر خطایی در این فرایند وجود داشت، افراد مذکور به جای مددجویی از سایت ها و مطبوعات از مجاری قانونی برای استیفای حقوق خود اقدام مینمودند. نکتة مهمتر اینکه ، دانشگاه تا حد امکان یا درخواست بازنشستگی اساتید برجسته و مؤثر ، به دلیل ظرفیتها و خدمات علمی شایستة آنها، مخالفت نموده که اسناد آن در دانشگاه موجود است.
وی درخصوص رشته های جدید در این دانشگاه اظهار کرد: برنامه های لیسانس را تنظیم کرده ایم و ده برنامه به وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی فرستاده ایم.
به گفته حجت الاسلام شریعتی دو برنامه تفسیر و روانشناسی با اصلاحاتی تصویب شده و در حال حاضر منتظر هستیم باقی برنامه ها نیز تصویب و به ما ابلاغ شود.
وی خاطرنشان کرد: ما خود را سرباز این نظام می دانیم و فرامین رهبری برای ما مهم، تکلیف شرعی، دینی و سیاسی است در حالیکه ما این کار را انجام داده ایم این موضوع برای بعضی از افراد برنمی تابد.
پایان پیام/
نظر شما