حجت الاسلام سید محمد فخری، مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار شبستان، گفت: مساجد از گذشتههای دور به عنوان قطب و محور برنامههای دینی، اجتماعی و سیاسی در جامعه محسوب می شوند.
وی، تعداد مساجد فعلی در استان را بالغ بر 3 هزار و 760 مسجد عنوان کرد و افزود: از این تعداد حدود 126 باب در مرکز استان فعال است که با احتساب مساجد روستاهای اطراف شمار این مساجد به بیش از 700 باب مسجد میرسد.
فخری، مسجد را نماد تلفیق دین و سیاست خواند واظهار داشت: مساجد میتوانند به عنوان کانون حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در رأس توجهات مردم و مسئولان قرار گیرند و با برنامهریزی مناسب عاملی برای جذب بیشتر جوانان به دین و اخلاق شوند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی، در ادامه با تاکید بر ضرورت رعایت معماری اصیل اسلامی در احداث مساجد، اضافه کرد: فقط نباید به کاشی کاری ها و گچ بری های مساجد توجه کنیم بلکه باید با برنامه ریزی هایی حضور مردم در مساجد را به حداکثر برسانیم و با تأمین تجهیزات کامپیوتری مناسب و راهاندازی سایتهای اینترنتی و نیز تجهیز کتابخانههای مساجد با کتابهای مفید گامی بزرگ در نشاط و پویایی این اماکن برداریم.
وی، با اشاره به نقش روحانیون در ترغیب و یا گریزان شدن جوانان از مساجد، ادامه داد: روحانیون مساجد رسالت بزرگی بر دوش دارند و شایسته است با سنجش نیازهای عموم مردم اطلاعاتی درخور نیاز آنان ارائه دهند و با حفظ پویایی و نشاط در سخنرانیهای خود عاملی برای گرایش و حضور پررنگتر مردم در مساجد شوند.
فخری خاطر نشان کرد: مساجد در جامعه اسلامی به عنوان پایگاه عبادی، محل تربیت و کانون فعالیتهای اجتماعی به شمار می آیند و کسانی که با مسجد در ارتباط اند خانوادهای متعالی همراه با سبک زندگی اسلامی خواهند داشت.
پایان پیام/
نظر شما