به گزاری خبرگزاری شبستان از بیرجند، رجبعلی براتی، فرماندار درمیان در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان اظهار کرد: هدف اصلی احداث و تشکیل بازارچه های مرزی تقویت صادرات غیرنفتی و مبارزه با قاچاق کالا و ارز در نقاط مرزی است.
وی، با بیان اینکه قاچاق کالا و ارز در شهرستان درمیان نزدیک به صفر است، ادامه داد: در تابستان سال جاری 300 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی، توزیعی و لوازم آرایشی و دارویی به عمل آمد که در این راستا 4 متخلف شناسایی شده و یک واحد نانوایی نیز به دلیل نداشتن پروانه پلمپ شد.
فرماندار درمیان تأمین سوخت بازارچه را ضروری ترین نیاز تجار و پیله وران ایرانی و افغانی دانست و تصریح کرد: مهمترین صادرات شهرستان در 4ماهه اخیر از بازارچه گلورده شامل موکت، فرش، مواد غذایی و پسته می شود که صادرات هر کامیون پسته با 7 کامیون مصالح ساختمانی برابری می کند.
وی با بیان اینکه خرید کالای خارجی لطمات جبران ناپذیری به اقتصاد و تولیدات داخلی وارد می کند، اضافه کرد: لازمه تحقق حماسه اقتصادی حمایت از تولیدات ملی است و شهروندان درمیانی نیز سعی کنند به جای خرید کالاهای بی کیفیت خارجی از تولیدات مرغوب داخلی استفاده کنند.
براتی افزود: توجه به نهادینه شدن فرهنگ کار و تلاش درجامعه، توانمندسازی مردم، کاهش هزینه های تولید توزیع و مدیریت مصرف در خانه، اجتماع و محیط های اداری پیش نیاز خلق حماسه اقتصادی است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری درمیان، وی با بیان اینکه مصرف بنزین در شهرستان 3 درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است، ابراز داشت: درمیان کمترین مصرف بنزین را در سطح کشور به خود اختصاص داده که این امر حکایت از عزم جدی شهروندان در استفاده بهینه از این منبع انرژی محدود و دوراندیشی حفظ این فراورده برای آیندگان دارد.
وی از کاهش 57درصدی نفت کوره نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبرداد و عنوان کرد: میزان مصرف نفت گاز 3 درصد کاهش داشته اما شاهد افزایش 2 درصدی نفت سفید در شهرستان بوده ایم که این رشد طبیعی است.
پایان پیام/
نظر شما