استعدادهای موسیقی با کوتاهی آموزشگاه‌ها هرز می‌رود

رهبر سابق ارکستر سمفونیک تهران، نوازنده و مدرس مطرح موسیقی دیشب با حضور در برنامه «شوق زندگی» به بیان تجربیات کاری خود پرداخت.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی «برنامه شوق‌زندگی»، مهیار فیروزبخت در این برنامه با اشاره به نیاز جامعه به ساخت برنامه‌های فرهنگی همسان شوق زندگی و تاثیر مثبت این‌گونه برنامه‌ها، ابراز امیدواری کرد روال تولید چنین برنامه‌هایی ادامه داشته باشد، زیرا نیاز است تا مردم با پیشینه با شکوه خود بیشتر آشنا شوند.
وی درباره فعالیت‌های موسیقایی خود گفت: «از کودکی به موسیقی علاقه داشتم و از 6سالگی کار با ویولن را شروع کردم. از سال 48 نیز در ارکستر فرهنگ و هنر تهران مشغول به کار شدم و به همکاری با مرحوم پایور و محمد حیدری پرداختم. پس از آن تا کنون فعالیت‌های مختلفی در صدا و سیما، نوازندگی و تدریس موسیقی داشته‌ام.»
فیروزبخت با اشاره به سال‌ها سابقه تدریس موسیقی خود درباره اهمیت کیفیت آموزشگاه موسیقی برای هنرجویان گفت:« به نظر من وقتی هنرجویی برای ثبت نام در کلاس اقدام می‌کند، می‌تواند با کمک مربی خود تبدیل به یکی از بهترین‌های رشته خود بشود، مگر اینکه استاد او در آموزش کوتاهی کند و متاسفانه این اتفاق به خصوص در آموزشگاه‌های موسیقی بسیار می‌افتد و باعث می‌شود که استعداد هنرآموز در مسیر درست هدایت نشود و هرز برود. این موضوع که بسیار ناراحت کننده هم هست، به دلایل مختلفی از جمله مسائل مالی، بی‌حوصلگی و بی‌دانشی مربی و دلایل دیگر می‌افتد که امیدوارم با نطارت بیشتر در این زمینه جلوی آن گرفته شود. خانواده‌ها نیز فرزندان خود را به دست مربیانی بسپارند که خود به موسیقی وارد باشند.»
نوازنده پیشکسوت ویولن و کمانچه گفت:« هدف من و همکارانم این است که شاگردانی قوی به جامعه تحویل دهیم تا بعد از ما بتوانند به خوبی به موسیقی خدمت کنند. زیرا ما همیشه در این عرصه نخواهیم بود و باید زمینه را برای فعالیت جوانان خوش ذوق بعد از خود آماده کنیم.»
فیروزبخت از شاگردان اساتید بزرگی چون مرحوم حسین یاحقی، اسدالله ملک و همایون خرم است، مدرک درجه 2 هنری خود را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفته و علاوه بر سازهای تخصصی خود یعنی ویولن و کمانچه به نواختن بسیاری از سازهای دیگر نیز تسلط دارد.
برنامه شبانگاهی «شوق زندگی» به کارگردانی علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده و تهیه‌کنندگی عباس عبدالعلی‌زاده، هر شب ساعت 21 از شبکه البرز پخش می‌شود.
بخش گفت‌وگوی ویژه این برنامه، هر شب میزبان یکی از هنرمندان، نخبگان و فعالان علمی و فرهنگی استان البرز همراه با خانواده‌شان است. علاوه بر این سازندگان این برنامه با حضور در منزل مفاخر استان، مردم را با زندگی و روش موفقیت بزرگان استان البرز آشنا می‌کنند. آشنایی با طبیعت استان و میراث فرهنگی، خنیاگری و قصه شب از دیگر بخش‌های جذاب و پرطرفدار این برنامه هستند.
عوامل تولید برنامه عبارتند از: مدیر پروژه: حسن حج‌گذار/ نویسنده: مریم فلاح/ کارگردان تلویزیونی: داریوش کفایتی/ مجری: امیر مقرب/ کارشناس مجری: علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده/ مدیر تصویربرداری و طراح نور: رضا عطار/ تصویربرداران: آرمین عجزی، علیرضا اکبربیک، حبیب عباسی‌نسب/مسئول فنی: سالار شاهسون/ صدابردار: مسیح حدپور سراج/ تدوینگر: اسماعیل آرام، امیر فارغی/ طراح صحنه: علی اکبر عبدالعلی‌زاده، با تشکر از: مجید نیامراد/ گرافیست: محبوبه سادات نوابی/ دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: امیر فارغی/ دستیار دوم کارگردان: رضا طوفانی/ منشی صحنه: سمیرا زارع/ هماهنگی: مرضیه مقدادی، پرستو علیزاده، سارا بابایی/ روابط عمومی: ساعد وثوقی/ صحنه: فرهاد مقرب/ چهره‌پرداز: شقایق ذبیحیان، دستیار چهره‌پرداز: میلاد خان‌محمدی
خواننده، آهنگساز و ترانه‌سرا: کیهان حکمت شعار، تنظیم، میکس و مسترینگ: افشین آرام، نوازنده سه تار:علی نوریان، نوازنده گیتار آکوستیک: سینا موسوی، نوازنده پیانو: افشین آرام
"کرج دورت بگردم"- کارشناس: ذبیح ا... زرندی/ "قصه شب"- انتخاب قصه: مریم فلاح مهابادی، قصه گو: سحر جولایی/ "همین حوالی"- کارگردان: حسن حجگذار، تصویربرداران: مرتضی صفدری نهاد، میثم نظیمی، با تشکر از: رضا عطار و آرمین عجزی، برنامه ریز: حسین ابراهیمی، دستیار کارگردان: معصومه راد/ "راویان فرهنگ"- کارگردان و تصویربردار: جمشید رئوفی، پژوهشگر: پیمان بزرگ نیا، تصویربردار: شهرام مردانی، منشی صحنه: طناز عالی پور، با سپاس از فرشید بزرگ نیا
مدیر تدارکات: حامد آذرمیان، تدارکات: سعید گلشنی/ پشتیبانی فنی: امیرهرمز مسافر/ پلاتو: رستوران سریر عظیمیه، با سپاس از همکاری امیر قهرمان پور

پایان پیام/

 

کد خبر 286404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha