زندگی سالم در پناه قرآن و عترت شکل می گیرد

خبرگزاری شبستان: پژوهشگر و محقق طب در قرآن با بیان اینکه زندگی سالم در پناه قرآن و عترت شکل می گیرد، گفت: این دو میراث گرانبهای پیامبر اکرم (ص) منشا سعادت بشری در دنیا و آخرت است.

جلیل بابایی، پژوهشگر و محقق طب در قرآن به خبرنگار شبستان گفت: درمان با طب قرآنی علمی است که نیاز به داروهای گیاهی به ویژه شیمیایی ندارد و تنها غذاهای تبیین شده در قرآن است.
 

وی سوره های آل عمران، اسراء، غافر، بشری، انعام، نحل، عبس و الرحمن درمان بسیاری از بیماری ها را بیان کرده است، افزود: قرآن به عنوان شفاء انسان ها است و بسیاری از بیماری هایی که علم امروز ناتوان است را می تواند درمان کند.
 

وی تصریح کرد: حدود 260 آیه از قرآن کریم در مورد غذاهای بهشتی است و در حال حاضر در خصوص طب قرآنی که در آن صراحتاً شفا ذکر شده اشاعه فرهنگی خوبی داده نشده و این موضوع بسیار کمرنگ است.
 

پژوهشگر و محقق طب در قرآن اظهار داشت: آموزه های قرآنی سبک زندگی اسلامی را مردم تبیین می کند و این در حالی است که بسیاری از مسیحیان آمریکا به دلیل درمان با طب قرآنی مسلمان شدند.
 

بابایی گفت: یکى از عرصه‏هاى این تمدن عظیم، علوم پزشکى بود به طورى که پس از مدت کوتاهى در کشورهاى اسلامى پزشکان بزرگى رخ نمودند.
 

وی ابراز کرد: تاکنون کشورهای کانادا و آلمان از درمان طب قرآنی استفاده کردند و اسرار توجه مسلمانان به دانش و بویژه علوم پزشکى را باید در پیام‏هاى قرآن کریم و تعلیمات اسلامى پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) جستجو کرد.
 

وی با اشاره به روش اشاعه شیوه‌های طب در قرآن افزود: طب‌های سنتی و طب قرآنی را می‌توان در دانشگاه‌ها علاوه بر تحصیلات عالی در کنار آن قرآن را به عنوان پایه کاربردی استفاده کنند.
 

پژوهشگر و محقق طب در قرآن افزود: قرآن کتاب هدایت بشر است و ما باید قرآن را به صورت پایه کاربردی عمل کنیم و در خصوص مسائل تدبیر کنیم چرا که در این صورت مشکلات ما حل می‌شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 287643

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha