روحانی برای همه کشور منشا خیر باشد/عمل به آموزه های دینی تنها راه رشد

خبرگزاری شبستان: چهاردهمین اجلاسیه رسمی مجلس خبرگان رهبری، کار خود را آغاز کرد. اجلاسیه های رسمی این مجلس هر شش ماه، طی دو روز در غالب 4 جلسه با هدف بحث و بررسی مسائل جاری کشور،منطقه و جهان اسلام برگزار می شود.

به گزارش خبرنگارسیاسی خبرگزاری شبستان ، اجلاسیه های رسمی این مجلس که هر شش ماه، طی دو روز در غالب 4 جلسه با هدف بحث و بررسی مسائل جاری کشور، منطقه و جهان اسلام برگزار می شود. اجلاس چهاردهم که آکنده به عطر حضور پیکر مطهر 6 تن از شهدای تازه تفحص شده جنگ تحمیلی بود با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید در صبح سه شنبه دوازدهم شهریور ماه، برنامه های خود را در ساختمان سابق مجلس شورای اسلامی آغاز کرد.
آیت‌الله مهدوی کنی در این جلسه و در سخنان قبل از دستور ضمن گرامیداشت ایام شهادت مرحوم شهید دستغیب و گرامیداشت اجساد پاک شهدای گمنام تازه تشییع‌شده گفت: انقلاب ما ضربه‌های بسیاری از طرف دشمن خورده است اما حضور شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی برای ادامه راه الهام‌بخش است.
وی افزود: ذکر شهدا به عنوان روضه‌خوانی و ذکر فضایل آنها از جمله کارهایی است که باعث تداوم انقلاب می‌شود. این مجلس آثاری از اثر کسانی است که از انقلاب دفاع کرده‌اند زیرا اگر آنها نبودند ما نیز آنجا نبودیم و این مجالس نیز وجود نداشت.
رییس مجلس خبرگان رهبری افزود: ما دور هم جمع شده‌ایم تا به تعهدی که داریم عمل کنیم و باید در انجام این وظایف مداومت داشته باشیم زیرا شهدا وظایف خود را انجام داده‌اند و عده‌ای نیز در انتظار عمل به تعهدات خود هستند و قرآن این افراد را به عنوان رجال الهی معرفی می‌کند.
آیت‌الله مهدوی کنی با اشاره به حادثه هشتم شهریور و انفجار دفتر نخست‌وزیری گفت: این حادثه فاجعه بزرگی برای ملت و کشور ما بود.
وی در ادامه با اشاره به خاطره آن روز گفت: من نیز قرار بود در جلسه نخست‌وزیری حضور داشته باشم که به دلایلی دیر به این جلسه رسیدم و در راه متوجه این انفجار شدم.
وی افزود: پس از مراجعت به بیمارستان متوجه شدم که اجساد شهدا به دلیل سوختگی شهید به سختی قابل تشخیص است.
رییس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به حضور دلگرم‌کننده امام خمینی (ره) در آن ایام گفت: امام خمینی (ره) بعد از آن حوادث به ما دستور جایگزینی و جبران سریع دادند و گفتند که این شهدا به خدا رسیدند، شما نیز راه آنها را در پی بگیرید. امام ما را راهنمایی می‌کرد تا سخت استقامت داشته باشیم و ما هیچ‌گاه نباید امام شهدا را فراموش کنیم.
آیت‌الله مهدوی کنی در ادامه به شخصیت شهید رجایی اشاره کرد و گفت: شهید رجایی مقلد امام بودند و در تمام موارد دستورات امام را در متن کارهای خویش قرار می‌دادند. از دیگر خصوصیات ایشان اعتقاد راسخ به روحانیت بود؛ ایشان در مسافرت‌ها هیچ‌گاه جلوتر از من که در آن زمان وزیر کشور بودم حرکت نمی‌کردند و همواره یادآوری می‌کردند روحانیت باید در اولویت باشد. ما از خدا می‌خواهیم راه این شهدا را ادامه دهیم و به تعهدات آنها عمل کنیم.
رییس مجلس خبرگان در ادامه به حماسه عظیم سیاسی و حضور گسترده مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری اشاره کرد و افزود: انتخاباتی خوب واقع شد و مردم با شکوه و با کیفیت در این انتخابات شرکت کردند و رأی دادند، من به نوبه خود این انتخاب را به آقای روحانی تبریک می‌گویم و این تبریک به یکی از سه معنی است که عبارتند از معنای اول تبریک به معنای شادباش و تحیت است و معنای دوم آن به معنای مبارک‌بودن می‌باشد اما مبارک در قرآن در مواردی به عنوان خیر عمومی و عام مصداق پیدا کرده است.
وی افزود: مبارک یعنی وجودی که خیر عام داشته باشد و ما این معنای سوم را به صورت خاص برای تبریک به کار می‌بریم و امیدواریم همان‌گونه که ایشان اشاره کردند رییس‌جمهور همه مردم باشند و پاسخ‌گوی تمامی مطالبات مردمی باشند.
وی در ادامه با مزاح گفت: هرچند ممکن است ما به ایشان رأی نداده باشیم اما ایشان رییس‌جمهور ما نیز هست و تبریک ما با شرط و شروط همراه است که ایشان امیدواریم بتوانند واقعا خدمت کنند و با مشکلاتی که خودشان آنها را پذیرفته‌اند، دست و پنجه نرم کنند.
وی با اشاره به آیه قرآن که همواره در پی هر سختی آسانی است، افزود: خداوند در قرآن آورده است که به دنبال هر سختی دو آسانی است که اولی آن رهایی از ناراحتی گذشته و بعدی تجربه شادی است.
رییس مجلس خبرگان در ادامه با اشاره به ایام شهادت امام صادق (ع) افزود: امیدواریم احادیث ایشان درسی برای ما باشد و همان‌گونه که امام خمینی (ره) در کارهایشان اخلاص داشتند و فقه را در گفتار و رفتارشان می‌دیدیم بتوانیم در جایگاهی به عنوان سران قوه رهبری سیاست را در حوزه رهبری دنبال کنیم.
پس از سخنرانی ریاست مجلس خبرگان ، نطق های پیش از دستور چند تن از اعضای خبرگان ، در دستور کار قرار گرفت.
بر این اساس، حجة الإسلام و المسلمین حسن نمازی ، نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان به عنوان اولین سخنران قبل از دستور، نطق خود را ایراد کرد.
وی با اشاره به پیشرفت و تکنولوژی موجود، راه و روش پیشرفت در مورد علوم انسانی را مد نظر قرار داده ، عمل به آموزه های دینی قرآن کریم و اسلام واقعی راتنها راه رشد و تعالی مسلمین و انسانها دانست.
این عضو مجلس خبرگان ، در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری راجع به انتخابات و اهمیت رأی مردم در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری اشاره و آن را حماسۀ سیاسی مد نظر معظم له قلمداد کرد و پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری را در راستای شعار اعتدال گرایی دولت یازدهم ارزیابی نمود و افزود:« باعث خرسندی است که مردم همچنان به روحانیت اعتماد کرده و به جناب حجة الإسلام و المسلمین آقای دکتر روحانی رأی دادند. ما نیز برای ایشان آرزوی موفقیت داریم.»

حوزه علمیه با تکیه بر فقه اسلامی می تواند نجات دهنده جامعه ما باشد
سخنران بعدی حجت الاسلام و المسلمین سید عبد الهادی حسینی شاهرودی نماینده مردم استان گلستان بود. وی نطق خود را به مسأله حوزه علمیه و علوم انسانی اختصاص داد و در این باره اظهار داشت: در علوم انسانی غربی در فرآیند خود مسائلی را القاء می کند که با برخی احکام فقهی در بسیاری از موارد همخوانی ندارد ولی حوزه علمیه با تکیه بر فقه اسلامی می تواند علوم انسانی کنونی را تعدیل و کامل نموده و نجات دهنده جامعه ما باشد.
وی تذکرات مقام معظم رهبری پیرامون نقش و جایگاه علوم انسانی اسلامی را و نیز الگوی اسلامی پیشرفت را بسیار با اهمیت دانست و به فرازهایی از بیانات ایشان اشاره کرد.

ضرورت وجود رهبری واحد برای نیل به پیروزی در منطقه خاورمیانه 
نماینده استان خوزستان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در نطقی که ایراد کرد، ابتدا انتخاب آقای دکتر روحانی را به ریاست جمهوری تبریک گفت و برای ایشان و کابینه شان آروزی توفیق کرد.
در ادامه آیت الله دکتر بهشتی؛ نماینده مردم استان فارس در سخنانی، نخست شهادت ششمین اختر تابناک امامت و ولایت؛ امام صادق (ع) را تسلیت گفته و بخشی از فضائل آن امام بزرگوار را بیان کرد.
وی در ادامه با اشاره به بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه و کشورهای عربی از ضرورت وجود رهبری واحد برای نیل به پیروزی سخن گفت.
وی سپس انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری را مورد اشاره قرار داده و مسؤلیت دولت تدبیر و امید را سخت و سنگین ارزیابی کرد و افزود: «طبق فرمایش مقام معظم رهبری این دولت، مصداق دولت مطلوب است و باید آنرا کمک کرد تا بتواند به دستاوردهای مورد نظر انقلاب اسلامی دست یابد.»
این نماینده مجلس خبرگان، یکی از وظایف مهم دولت تدبیر و امید را توجه به مسائل فرهنگی دانست و افزود: « نباید از نقش برخی بازیگران که گرایش به بی بند و باری و بی حجابی را ترویج می کنند، غفلت کرد و نباید اجازه داد این عده از بیت المال استفاده کرده و مقدسات جامعه را زیر سؤال ببرند؛ البته این سخن به معنای آن نیست که در این عرصه، هنرمند متعهد وجود ندارد، بلکه هستند افرادی که در همین حوزه، تلاش کرده و به آرمان های امام و انقلاب پای بندند»
پایان پیام/
 

کد خبر 288808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha