به گزارش خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام علی محمدی، نماینده ولیفقیه و رییس سازمان اوقاف و امور خیریه در آیین اختتامیه سومین جشنواره وقف چشمه همیشه جاری با اشاره به لزوم ترویج فرهنگ وقف در جامعه گفت: 70 درصد مردم کشورمان با آثار و برکات وقف آشنا نیستند و ترویج فرهنگ وقف یکی از اولویتهای سازمان اوقاف و امور خیریه است که با تعامل برای ترویج این اقدام خداپسندانه و بکارگیری ظرفیتهای موجود از جمله اصحاب رسانه در این حوزه به فعالیت پرداختهایم.
وی افزود: برگزاری چهارمین جشنواره وقف و رسانه و سومین جشنواره وقف چشمه همیشه جاری نمونههایی از تعاملات سازمان برای بهرهمندی از ظرفیتهای هنری و رسانهای در این حوزه بوده است.
رییس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: به برکت اطلاعرسانی و فعالیتهای سازمان اوقاف و امور خیریه در چند سال اخیر شاهد رشد هشت برابری وقف بودهایم که تا نقطه مدنظر فاصله بسیار موجود است زیرا مردم کشور ما در مقام عمل ثابت کردهاند که اهل ایثار هستند و کسانی که از جان خود میگذرند به راحتی مال خود را وقف میکنند. همچنین اطلاعرسانی صحیح، بیان محتوا و اصل وقف به صورت علمی و تخصصی در ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اخلاقی، رفتاری میتواند بسیار راهگشا شود لذا برای ترویج فرهنگ وقف نیازمند حضور همهجانبه حوزههای علمیه، دانشگاه، عالمان و دانشمندان برای ترویج مدبرانه این موضوع مهم در جامعه هستیم.
حجتالاسلام محمدی افزود: امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران میفرمایند شهادت هنر مردم خداست و این شهادت همان وقف جان است و مقام معظم رهبری نیز در بیانات خود تأکید داشتهاند فرهنگ و تاریخ ما وامدار واقفانی است که برای دوری جامعه از فقر و جهل و محرومیت بهپا خواستهاند.
وی با بیان این مطلب که میتوان اشخاصی را یافت که هم واقف جان و هم واقف مال باشند، تصریح کرد: پیامبر (ص) و ائمه اطهار مصداق بارز کسانی بودند که از جان و مال خود گذشتند و آن را وقف جامعه کردند.
حجتالاسلام محمدی با اشاره به لزوم تعاملات هرچه بیشتر سازمان اوقاف با هنرمندان و ترویج فرهنگ وقف در جامعه خاطرنشان کرد: باید اقدام به برگزاری جلسات تخصصی با هنرمندان کرد و وقف به عنوان یک موضع چندوجهی در عرصه اقتصادی، اجتماعی، اخلاقی و سیاسی را به صورت همهجانبه معرفی کرد. هنر میتواند از دل سختیها جذابیتها را نمایان کند و بسیاری از نگاههای اشتباه و غلط در این حوزه را اصلاح کند. متأسفانه در کشور ما وقف در بعد اقتصادی مغفول مانده و در سالیان گذشته تعرضات بسیاری صورت گرفته که باید کمر همت بست و به کمک ظرفیتهای موجود در بخشهای مختلف از جمله رسانه و هنر آن را برطرف نمود.
پایان پیام/
نظر شما