عضویت 456 هزار نفر در اتاق تعاون خراسان جنوبی

خبرگزاری شبستان: دبیر اتاق تعاون خراسان جنوبی از عضویت 456 هزار نفر در اتاق تعاون استان خبر داد و گفت: بیش از 15 هزار نفر فرصت شغلی در اتاق تعاون استان ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، غلامحسین جهانی، دبیر اتاق تعاون خراسان جنوبی، امروز(13شهریور) در دیدار تعاون گران استان با استاندار اظهار داشت: اشتغالزایی در جامعه عشایری و حمایت از تولیدات صنایع دستی این قشر در قالب طرحی در استان در دست پیگیری می باشد و این طرح با حمایت پارک علم و فناوری و دانشکده هنر دانشگاه بیرجند برای اشتغالزایی بیشتر اجرا می شود.


وی خواستار راه اندازی یک اتحادیه بزرگ و بازگشایی مجتمع های تجاری در سایت های مسکن مهر استان شد، افزود: در حال حاضر سایت های مسکن مهر بهترین قابلیت جهت راه اندازی فروشگاههای زنجیره ای است که تعاونی های مصرف بایستی از این پتانسیل به عنوان راه برون رفت از رکود و ورشکستگی استفاده کنند.


وی از عضویت 456 هزار نفر در اتاق تعاون خراسان جنوبی خبر داد و گفت: بیش از 15 هزار نفر فرصت شغلی در اتاق تعاون استان ایجاد شده است.


دبیر اتاق تعاون خراسان جنوبی بر استفاده دستگاه های اجرایی استان از تعاونی های تولیدی و خدماتی استان تاکید کرد و گفت: در حال حاضر بخش تعاون استان گریبان گیر مشکلات فراوانی هستند و با این حمایت مسئولان اندکی از مشکلات تعاونی ها کاسته می شود.


جهانی با اشاره به مصوبه اختصاص سوخت به تعاونی های مرزنشین برای توسعه صادرات، اظهار داشت: متاسفانه این طرح در سیستان و بلوچستان اجرایی شده و فاز بعدی آن در چهار استان دیگر کشور می باشد اما خراسان جنوبی که از امن ترین استانهای کشور می باشد از اجرای آن محروم مانده لذا باید پیگیری های لازم در این خصوص صورت گیرد.


وی ادامه داد: با توجه به محرومیت خراسان جنوبی تعاونی های تولیدی و خدماتی استان توان رقابت با بخش خصوصی را ندارند بنابراین باید یک حمایت جداگانه از این تعاونی ها انجام شود.


دبیر اتاق تعاون خراسان جنوبی با بیان اینکه در سایت های مسکن مهر فقدان خدمات روبنایی از جمله مراکز آموزشی وجود دارد، خاطرنشان کرد: ارائه این خدمات رفاه اجتماعی بیشتری را برای مردم فراهم می کند.


جهانی با اینکه تعاونی های مصرف استان به علت نداشتن توان رقابت با بخش خصوصی با خطر رکود و ورشکستگی مواجه هستند، یادآور شد: حمایت از تعاونی های مصرف و تجمیع آنها راه برون رفت از این مشکل است.

 

پایان پیام/

کد خبر 289222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha