حذف نمایندگان اتحادیه موسسات مردمی از شورای توسعه ازدلایل رد طرح ادغام

انجم شعاع شفاف نبودن تصمیمات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 89 و حذف نمایندگان اتحادیه موسسات مردمی از شورای توسعه فرهنگ قرآنی را از دلایل رد طرح ادغام توسط اعضای این اتحادیه در مجمع فوق العاده برشمرد.

محمد انجم شعاع، مدیرعامل اتحادیه کشوری موسسات مردمی قرآنی با بیان این مطلب که این اتحادیه در نیمه دوم سال 88 با اهداف مشخص فعالیت خود را آغاز کرده است، به خبرنگار شبستان گفت: علی رغم در نظر گرفتن اهداف و مقاصد مشخص در اساسنامه این اتحادیه، به منظور پرهیز از موازی کاری و هم افزایی هرچه بیشتر جامعه قرآنی مسئله ادغام این اتحادیه با اتحادیه تشکل های قرآنی کشور در سال 89 مطرح شد. 

وی با اشاره به برگزاری دو مجمع برای بررسی ابعاد مختلف اجرای این طرح اظهارکرد: بنابر نظر اعضای اتحادیه موسسات مردمی قرآنی در مجمع فوق العاده ای که 20 اسفند سال گذشته برگزار شد، طرح ادغام فعلا از سوی این اتحادیه منتفی شده و پیگیری آن به رفع مشکلات و تحقق مطالبات منوط شده است. 

انجم شعاع درباره دلایل رد طرح ادغام از سوی اعضای این اتحادیه در مجمع فوق العاده بیان کرد: شفاف نبودن تصمیمات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال گذشته، کم لطفی نسبت به موسسات تحت نظارت سازمان تبلیغات اسلامی و حذف نمایندگان اتحادیه کشوری موسسات مردمی در شورای توسعه فرهنگ قرآنی و کارگروه آموزش آن از مهمترین این دلایل محسوب می شود. 

مدیرعامل اتحادیه کشوری موسسات مردمی قرآنی ادامه داد: امید است با رفع این مشکلات که بر اثر غفلت صورت گرفته بتوان طرح ادغام را که دارای اثرات مثبت برای جامعه قرآنی کشور به ویژه در بخش مردمی است دنبال کرد، البته اتحادیه تا کنون بارها و از طرق مختلف این مشکلات را به اطلاع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و قائم مقام وی در امور قرآنی رسانده است. 

وی با بیان این مطلب که با وجود پیگیری های انجام شده هنوز پاسخ مثبتی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت نشده است، ابرازکرد: اتحادیه موسسات مردمی درپی آن است تا زمینه بهره مندی بالغ بر 2 هزار موسسه قرآنی عضو خود را از حمایت ها در کنار موسسات فرهنگی هنری دارای مجوز از وزارت ارشاد فراهم کند. 

انجم شعاع با اعلام پیگیری مطالبات موسسات قرآنی در سال 90 توسط این اتحادیه تصریح کرد: این مطالبات از طریق تعامل با وزارتخانه های مرتبط، مجلس و نمایندگان مردمی در خانه ملت پیگیری می شود که تصویب قانونی ویژه برای بیمه معلمان قرآنی، بهره مندی مناسب از حمایت های مجاز و افزودن ماده واحده ای در بخش مالیات ویژه موسسات قرآنی مهمترین این مطالبات به شمار می رود. 

وی با بیان این مطلب که تلاش بر آن است تا بخشی از خلاءهای قانونی از طریق مجلس برطرف شود، خاطرنشان کرد: علاوه بر این شناسایی ظرفیت بخش مردمی در کشور برای تغییر آن از حالت بالقوه به بالفعل و برقراری تعامل دوسویه با دستگاه ها و نهادهای اجرایی به منظور ارائه خدمات توسط بالغ بر 2 هزار موسسه فعال قرآنی از دیگر رویکردهایی است که با جدیت پیگیری می شود.

 پایان پیام/

 

کد خبر 29082

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha