تأکید بر لزوم تبیین فرهنگ رضوی در امامزادگان مسیر حرم امام رضا(ع)

خبرگزاری شبستان:نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف کشور، بر لزوم تبیین فرهنگ، اهداف و رفتار رضوی در امامزادگان مسیر حرم امام رضا(ع) تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، حجت الاسلام علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف کشور در همایش میقات الرضا(ع) که امروز در محل امامزاده سید عباس بن موسی بن جعفر(ع) شهرستان بجنورد برگزار شد، گفت: باید به گونه ای برنامه ریزی شود که فرهنگ رضوی به همراه اهداف، رفتار و کردار، سیاست و عبادت رضوی در بین مردم تبیین و نهادینه شود.
 

وی از برکت وجود امام رضا (ع) در کشورمان به عنوان یکی از نعمت های بی بدیل یاد کرد که خداوند به ملت ایران عطا کرده و افزود: وجود بارگاه امام رضا(ع) مامن استواری و نورانیت برای مردم کشور ما شده تا پناهگاهمان شود و از وجود ایشان بهره گیریم.
 

وی با بیان اینکه وجود تعداد قابل توجهی از فرزندان ائمه در کشور ما نیز از افتخارات ملت ایران است، اظهار داشت: باید شکرگزار این نعمت الهی باشیم و به نحوه زندگی و فرمایشات آنها توجه کنیم و سرلوحه زندگی خود قرار دهیم.
 

حجت الاسلام محمدی، به فلسفه وجودی میقات الرضا اشاره کرد و بیان داشت: اهمیت میقات الرضا در این است که کسانی که به حرم امام رضا (ع) مشرف می شوند با آمادگی و شرایط کامل به معارف الهی آشنا شوند و به حرم مشرف شوند.
 

وی از مسئولان خواست تا زمینه آشنایی هر چه بیشتر زائرین و مسافرین را در امامزادگان مسیر حرم امام رضا (ع) که به نام میقات الرضا مطرح است، فراهم آورند.
 

حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی، امام جمعه بجنورد نیز در این همایش با تاکید بر ساماندهی و احیای موقوفات، اظهار داشت: باید ساماندهی و احیای موقوفات در اولویت امور قرار گیرد و با سرعت هر چه بیشتر ادامه یابد.
 

وی، خواستار همکاری همه آحاد جامعه به ویژه روحانیون برای تبیین فرهنگ وقف شد و گفت: باید تبیین فرهنگ وقف در جهت درستی صورت گیرد تا میزان موقوفات افزایش یابد.
 

وی همچنین به تاکیدات رهبری مبنی بر تبدیل بقاع متبرکه به قطب فرهنگی اشاره کرد و خواستار تحقق این خواسته بحق رهبری شد.
 

حجت الاسلام یعقوبی، با بیان اینکه کسانی که در راه خدا وقف می کنند اولیا خدا هستند، متذکر شد: وقف فقط باید در راه خدا و دین خدا باشد و از هر نیت دیگری به دور باشد.
 

پایان پیام/

کد خبر 293286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha