به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام علی خراسانی سرویراستار دانشنامه حج، امروز (25 شهریور) در جمع خبرنگاران گفت: امروزه به عنوان عصر انفجار اطلاعات مطرح است و با توجه به گستردگی که در اطلاعات وجود دارد نیاز است در هر موضوع یک دایرالمعارف توسط پژوهشگران ایجاد شود.
وی عنوان داشت: در حوزه حج و زیارت گستردگی کارها بسیار زیاد است و بر همین اساس پژوهشگران به فکر راهاندازی دایرالمعارف حج را در دستور کار قرار دادند که از سال 87 این پروژه آغاز به کار کرده است.
سرویراستار دانشنامه حج گفت: این دانشنامه برای نخستین بار در حال انجام است که با توجه به گستردگی کارها و مخاطبین از ارزش بسیاری برخوردار است.
حجت الاسلام خراسانی گفت: این دانشنامه مشتمل بر 3 هزار مدخل و موضوع است که بین 18 تا 20 جلد خواهد بود.
وی با بیان اینکه کار تدوین دانشنامه پنج سال طول میکشد گفت: دانشنامه حج از یک نظام الفبایی بر اساس زبان فارسی برخوردار است و در تولید مقالات آن از اساتید صاحبنظر و منابع معتبری استفاده شده است.
سرویراستار دانشنامه حج گفت: برای تدوین دانشنامه از 100 پژوهشگر در زمینه تالیف مقالات و کنترل بخشهای مختلف استفاده شده که در گروههای تاریخ و اعلام، جغرافیای تاریخی، مطالعات اجتماعی، کتابشناسی و فقه به فعالیت میپردازند.
حجتالاسلام خراسانی تاکید کرد: این دایرهالمعارف میتواند اطلاعات مورد نیاز مخاطب را در سریعترین فرصت در اختیار مخاطبان قرار دهد.
وی عنوان داشت: مجموعه مقالات و دانشنامه مشتمل بر موضوعات مناسک، اسرار و معارف، اماکن حج، کتابشاسی و آداب و ... است.
حجتالاسلام خراسانی گفت: پنج جلد اول این دانشنامه در دیدار کارگزاران حج با مقام معظم رهبری توسط ایشان رونمایی و یک جلد دیگر هم تا پایان امسال رونمایی خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما