به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، فرهاد احمدی، دبیر نظام مشارکت شرکت گاز کردستان، امروز ( 31 شهریور) در جلسه بررسی عملکرد نظام پیشنهادها و طرح تکریم ارباب رجوع شرکت گاز استان، با اشاره به سهم 9 درصدی نظام مشارکت و پیشنهادات در برنامه استراتژی این شرکت، گفت: اجرایی کردن این برنامه ها منجر به صرفه جویی و سود اقتصادی معادل بیش از 22 میلیارد ریال برای شرکت گاز کردستان شده است.
وی گفت: سال گذشته 530 مورد پیشنهاد به دبیرخانه نظام پیشنهادات شرکت گاز استان کردستان ارسال شد که از این تعداد 229 مورد تصویب و در نهایت 108 مورد به اجرا درآمد.
دبیر نظام مشارکت شرکت گاز کردستان در ادامه چشم انداز اجرای طرح نظام مشارکت و پیشنهادات در این شرکت را در سه مرحله و در مدت زمان پنج ساله دانست و گفت: مرحله اول ترویج و فرهنگ سازی که در سال 90 اجرا شد، مرحله دوم آنالیز آموزش که در سال 91 و مرحله سوم اجرایی شدن پیشنهادهای کارآمد است که از سال 92 تا 95 اجرا می شود.
احمدی، جلب رضایت کامل مشتریان و سایر طرفهای تجاری ذینفع کارکنان، پیمانکاران شرکت ملی گاز و گسترش و توسعه گازرسانی در سطح استان کردستان را اهداف این شرکت دانست و گفت: ما باید در راستای افزایش درآمدها و کاهش هزینه ها، بهبود بهره وری، کیفیت و ارایه خدمات بهتر، توانمندسازی مدیران و کارکنان، افزایش پویایی و انعطاف پذیری تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه ما از مشاوران و اساتید مجرب و همچنین از شرکتهای خصوصی فعال در این ارتباط بهره گرفتهایم، افزود: برای بهبود و ارتقای کیفیت خدمات ارایه شده در شرکت گاز استان کردستان با استفاده از آموزش و توان افزایی، تبلیغات و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی از طریق توزیع لوح های فشرده آموزشی و رسانه ها تلاش کرده ایم.
رئیس امور بهرهوری و هماهنگی تحول اداری شرکت ملی گاز ایران، نیز در این جلسه از مشترکین گاز طبیعی خواست با ارایه نظرات و پیشنهادات خود به شرکت گاز این شرکت را در ایجاد تحول در ساختار اداری و مدیریتی کمک کنند.
مجید سعیدی هدف از تشکیل نظام پیشنهادات را تحول در ساختار و تمام سطوح مدیریتی دانست و اظهار کرد: طرح تحول نظام اداری به بهبود نظام مدیریتی کمک میکند و از این رو شرکت ملی گاز ایران با جدیت طرح نظام پیشنهادات را پیگیری می کند.
وی مشارکت کارکنان در طرح نظام مشارکت را امری داوطلبانه و خودجوش دانست و گفت: با توجه به ماهیت و فلسفه فعالیت این طرح، برسی عملکرد شرکت های تابعه توسط خود کارکنان شرکت انجام میشود و ارزیابی عملکرد فاقد هرگونه ساز و کار ممیزی است.
رئیس امور بهرهوری و هماهنگی تحول اداری شرکت ملی گاز ایران در ادامه با اشاره به اجرای طرح تکریم که بر اساس فرمهای خود ارزیابی انجام میگیرد، گفت: از شرکتهایی که مشتری مدار هستند تقدیر میکنیم و این نیاز ما را بر آن داشته که از این طریق شاهد بهبود نسبی در ارایه کیفیت خدمات در سطح کشور باشیم.
سعیدی در پایان با اشاره به اینکه شرکت گاز استان کردستان رویکردی استراتژیک محور دارد، گفت: این شرکت براساس برنامه عمل میکند و داشتن برنامه در کسب موفقیت های بیشتر در راستای کمک به توسعه استان موثر است
پایان پیام/
نظر شما