30 درصد مساجد کرمانشاه از کانون بهره مند هستند

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های مساجد کرمانشاه ارتقای کمی و کیفی وضعیت کانون های استان را از دستاوردهای دبیرخانه دانست و گفت: 30 درصد مساجد استان کرمانشاه از کانون بهره مند هستند.

طیب صفری، مسئول دبیرخانه هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر این که نباید کانون های مساجد به فراموشی سپرده شوند، به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: برای تحقق بخشیدن به توصیه مقام معظم رهبری در اجلاس نماز، باید هماهنگی های لازم میان مسئولین یک مسجد اعم از امام جماعت، هیات امنا، بسیج و مسئول کانون فرهنگی هنری ایجاد کرد و تمامی فعالیت ها را در یک راستا و هم سو با یکدیگر انجام داد.

 

وی نیاز سنجی را عاملی مهم در ایجاد محیطی تاثیرگذار در یک مسجد عنوان کرد و توضیح داد: هر مسجد با توجه به محیط اطراف و سبک زندگی افراد محله، نیازمند برنامه ها و فعالیت های ویژه خود است؛ از این حیث لازم است نیاز هر مسجد را به تناسب محیط مورد بررسی قرار داد و با انجام اقدامات لازم در همین راستا در جهت تحقق مطالبات مقام معظم رهبری در خصوص کانون های فرهنگی هنری مساجد کوشید.

 

صفری راه اندازی کتابخانه های مجهز به کتب مورد علاقه جوانان و نوجوانان جامعه مدرن را از اصلی ترین امکانات یک کانون دانست و گفت: یک کتابخانه خوب با در بر داشتن کتبی با محتوای مطابق با نیاز نسل های امروز می تواند در پیشرفت های علمی و هنری یک جامعه تاثیرات شگرفی داشته باشد و محیط منضبطی را برای گذراندن اوقات مفید یک جوان فراهم کند.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان کرمانشاه با تاکید بر این که بهترین کارها را باید در بهترین مکان ها انجام داد، گفت: در عصر امروز شایسته ترین کار رونق بخشی به فعالیت های دینی و مذهبی در قالب برنامه های فرهنگی و هنری است و چه بهتر که تمامی این فعالیت ها را در مساجد و کانون ها ساماندهی کنیم.

 

وی تاکید کرد: دبیرخانه کانون های مساجد استان کرمانشاه پس از فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص توجه ویژه به کانون ها اقدامات موثری را در راستای ارتقای کمی و کیفی کانون ها انجام داده است؛ از جمله اطلاع رسانی به مساجد برای تاسیس کانون ها در مساجد فاقد کانون که با این اقدامات، تعداد کانون ها به 379 کانون رسیده است.

 

صفری با اشاره به لزوم برخورداری 25 درصد مساجد از کانون در برنامه توسعه پنجم گفت: دبیرخانه کانون های مساجد استان کرمانشاه با وجود این برنامه ریزی، توانسته تا پایان سال 90 به این لزوم دست پیدا کند؛ به گونه ای که در حال حاضر 30 درصد مساجد استان از کانون بهره مند هستند.

 

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان کرمانشاه با تاکید بر رشد کیفی کانون ها در دو سال اخیر و رسیدگی به امکانات مورد نیاز در محیط های فرهنگی و آموزشی مساجد تصریح کرد: ساماندهی هر چه بهتر برنامه های اوقات فراغت، فراهم کردن زیرساخت های لازم برای تنوع فعالیت های کانون ها، طرح تلاوت نور و خانه های نور، فعالیت های آموزشی متمرکز، رسیدگی به کتابخانه ها و مسائل مربوط به رابطین فرهنگی، آموزش سواد رسانه ای، مهرت های زندگی، دوره های امر به معروف و نهی از منکر و ... از اقدامات مورد توجه دبیرخانه کانون های مساجد کرمانشاه بوده است.

 

وی خاطرنشان کرد: تلاش در راستای ایجاد و حفظ هماهنگی های لازم بین مسئولین مساجد و کانون ها در استان از اقدامات مورد توجهی بوده که در راستای فرمایش مقام معظم رهبری به خوبی انجام شده است؛ امام جماعت در مساجد استان در راس امور قرار دارد و هر اختلاف و مشکلی با درایت و تدبیر وی و همکاری دیگر اعضا به شایستگی مورد حل و فصل قرار می گیرد.
پایان پیام/


 

کد خبر 295051

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha