نرمش قهرمانانه دکترین تعامل سازنده را معنا می بخشد

خبرگزاری شبستان: کارشناس سیاست خارجی معتقد است با به کارگیری نرمش قهرمانانه در دستگاه دیپلماسی به دکترین تعامل سازنده معنا بخشیده می شود.

مهدی مطهرنیا کارشناس سیاست خارجی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان در خصوص به کارگیری نرمش قهرمانانه در دستگاه دیپلماسی ایران گفت: ایران به دنبال آن است که با استراتژی نرمش قهرمانانه دکترین تعامل سازنده را معنا پذیر کند و از آن تعابیر عملیاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که نرمش قهرمانانه، استراتژی است که در خدمت تنش زدایی مقتدرانه در سیاست های کلان قرار می گیرد، افزود: این اقدام باعث می شود تا با حفظ چارچوب اصول و سیاست های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران تنش زدایی را در عین احترام به رقیب در حوزه سیاست خارجی به کار گرفت.

مهرنیا ادامه داد: موازین اصول سیاست خود را در چنین حالتی می بایست حفظ کرد و به دور از بزرگنمایی اختلافات با ایجاد تفاهم و مدیریت اختلافات موجود را با تعامل سازنده برای گسترش آزادی مدنی در داخل، عدالت اقتصادی در منطقه و بین الملل از میان برداشت.

کارشناس سیاست خارجی با تاکید بر این نکته که باید بگوییم که غرب با لشگرین تعامل سازنده دولت یازدهم دیگر نمی تواند در چارچوب دکترین جنگ های نا متعادل و با بزرگنمایی قدرت ایران در غالب تهدید منطقه و بین الملل در زمینه ایران هراسی و اسلام هراسی را فراهم کند، تصریح کرد: از آن روز که بازیگرانی مانند رژیم حاکم بر تل آویو یعنی اسرائیل و دیگر بازیگران منطقه ای و بین الملل رقیب آمریکا در چارچوب منافع خود نگران حل احترام آمیز مسائل موجود بین ایران و غرب هستند.

وی همچنین ایران را کشوری قدرتمند در نظام بین الملل و منطقه خواند و خاطرنشان کرد: باید از این قدرت استراتژیک به عنوان راه حل برای مشکلات در سیاست خارجی بهره گرفت و نرمش قهرمانانه می تواند در راستای همین قدرت ایران به کار گرفته شود.

پایان پیام/
 

کد خبر 295217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha