به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سردار احمد اخوان، معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه، عصر روز گذشته(7مهر) در اولین همایش سراسری تخصصی و آموزشی تازههای علمی سامانههای متحرک امدادی، بهداشتی و درمانی در رزم، اظهار کرد: سامانههای متحرک امدادی بهداشتی میتواند در هر منطقهای از کشور مستقر باشد و آخرین نمونه این سامانه بیمارستانی است که ظرف یک ساعت فعال میشود.
اخوان با بیان اینکه مهم این است که سامانههای متحرک در بهرهبرداری و جمعآوری با حداکثر عملیات آماده خدمات تخصصی شود، افزود: باید تجربههای علمی و عملی نخبگان این حوزه را با هم تلفیق کنیم و سامانههای موجود را در نیروهای مسلح و کشور ارتقا دهیم تا از رهیافتهای نوین در ساخت سازهها، تجهیزات و اطلاعات استفاده کنیم و این تحولی در درمان است.
وی با بیان اینکه حوزه سلامت با توجه به سامانههای امدادگر درمان متحرک و سیار میتواند یک توانمندی در سطح منطقه و جهان را به عنوان الگو ارائه دهد، افزود: برای این منظور در حال حاضر نیروی زمینی سپاه توانمندترین سامانههای امداد و درمان در صحرا را در اختیار دارد.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه با اشاره به اینکه سامانههای سیار فقط برای مأموریتهای رزمی ایجاد میشود، تصریح کرد: زمانی که ماموریت نداریم در خدمت مردم هستیم و در هر نقطه از کشور و در هر حادثهای اعلام آمادگی میکنیم همانگونه که تاکنون برای یاری آماده بودهایم.
اخوان با تاکید بر اینکه وزارت دفاع به عنوان پشتیبانی کننده نیروهای مسلح در این حوزه وارد میشود، اذعان داشت:امید آن داریم که بتوانیم در بازارهای جهانی، صادرات این نوع خدمات را نیز داشته باشیم.
معاون بهداری رزمی نیروی زمینی سپاه گفت: از اهداف برگزاری اولین همایش سراسری تخصصی و آموزشی تازههای علمی سامانههای متحرک امدادی، بهداشتی و درمانی در رزم میتوان به سامانههای متحرک امدادی و بهداشتی و درمانی در حوزه سلامت اشاره کرد.
وی در رابطه با چگونگی تشکیل همایش نیز افزود: این همایش به منظور بررسی نقاط ضعف و قدرت آخرین یافتههای علمی در بخش سامانههای متحرک امدادی و بهداشتی و درمانی در حوزه سلامت در پانلهای تخصصی مورد نظر است.
پایان پیام/
نظر شما