به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، علی اکبر صفدری شادلو، مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان، امروز (8 مهر) در همایش تخصصی مرکز مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه ای(ماهر) گفت: به دنبال آشنایی با خدمات ماهر هستیم تا امکان استفاده از این خدمات فراهم شود.
وی افزود: اهمیت امنیت در فضای مجازی کمتر از فضای فیزیکی نیست، قبل از هر گونه حمله سایبری باید به فکر امنیت بود.
صفدری گفت: امروزه حملات سایبری کم نیست و روز به روز بر تعداد و شدت آن افزوده می شود.
وی تصریح کرد: سیاستگذاری اپراتورهای ارتباطی و گسترش خدمات دولت الکترونیک از وظایف اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
سرهنگ حبیب الله رجبلی، رئیس پلیس فتا استان گلستان نیز گفت: هتک حرمت و نشر اکاذیب، کلاهبرداری اینترنتی، اخاذی و تهدید و مزاحمت از طریق اینترنت، جرائم و توهین به مقدسات اسلامی، جرایم علیه عفت عمومی، تکثیر غیر مجاز نرم افزارها، آموزش جرایم اینترنتی مانند هک و جعل رایانه ای رتبه های بعدی این جرایم را شامل می شوند.
وی با بیان اینکه اینترنت برای نخستین بار در سال 70 وارد ایران شد، افزود: در سال 72 تعداد کاربران اینترنت در کشور 250 نفر، در سال 81 نزدیک به 2.5 میلیون نفر بصورت دایم و 3.5 میلیون نفر غیر دایم و در سال 91 حدود 45 میلیون نفر کاربر اینترنت در کشور رسید که ایران از این جهت رتبه دوم آسیا پس از چین و رتبه اول خاورمیانه را داراست.
رجبلی با اشاره به عمر سه ساله پلیس فتا در کشور به سه سال و دو ساله در گلستان، تصریح کرد: در این فاصله با پرونده های زیادی در جرایم گوناگون برخورد شد که همه نیز حل شده و به مراجع قضائی ارجاع شده اند.
وی ادامه داد: فضای مجازی تنها اینترنت نیست بلکه پیامک و امواج رادیویی را نیز شامل می شود، سایبر به معنای مجازی است.
رجبلی در ادامه گفت: مهمترین ویژگی های فضای مجازی را می توان در مواردی چون جهانی بودن، وابستگی به زمان، دستیابی آسان به آخرین اطلاعات، جذابیت، سریع و ارزان، ارتباطات و اطلاعات آزاد، هویت پنهان و انتشار سریع اطلاعات برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما