اجرای مراحل آزمایشی طرح تحقیقاتی باکتری های مین یاب

خبرگزاری شبستان: رئیس بهداری ناجا از اجرای موفقیت آمیز مراحل آزمایشی طرح تحقیقاتی باکتری های مین یاب خبر داد و گفت:اجرای پایلوت میدانی این طرح، مستلزم ارائه یک میدان مین تعیین شده است تا طرح مذکور انجام شود.

 به گزارش خبرنگار شبستان، سردار علی مجیدی ،رئیس بهداری ناجا امروز در جمع خبرنگاران  گفت: هفتمین کنگره دندانپزشکی نیروی های مسلح به میزبانی بهداری ناجا از 17 مهر ماه به مدت 3 روز با حضور دندانپزشکان نیروهای مسلح و دیگر نیروها، در سالن همایش بین المللی صدا و سیما برگزار می شود.

 

برگزاری هفتمین کنگره دندانپزشکی نیروی های مسلح

وی با بیان اینکه از کنگره چهارم به بعد علاوه بر دندانپزشکان نیروهای مسلح، دیگر دندانپزشکان نیز شرکت کرده اند، خاطرنشان کرد: برای حاضران در این کنگره 12 امتیاز بازآموزی داده می شود.

 

اجرای طرح مردم یاری در 13 استان کشور

رئیس بهداری ناجا از اجرای طرح مردم یاری در 13 استان کشور خبر داد و گفت: این طرح با همکاری هلال احمر، وزارت بهداشت و بهزیستی در استان های چهارمحال بختیاری، ایلام، هرمزگان، بوشهر، کهکیلویه و بویر احمد، خراسان جنوبی، کرمانشاه، کرمان، کردستان، خوزستان، آذربایجان غربی، سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی به اجرا در می آید و پزشکان بهداری ناجا به ویزیت، درمان و ارائه خدمات پزشکی رایگان مردم مناطق محروم استان های فوق می پردازند؛ البته ممکن است این طرح به غیر از هفته ناجا، بصورت مقطعی در استان های محروم اجرایی شود.

 

افتتاح کلینیک فرماندهی انتظامی شرق تهران

مجیدی از افتتاح کلینیک فرماندهی انتظامی شرق تهران به وسعت 1200 متر مربع در هفته ناجا خبر داد و افزود: کلینیک مزبور دارای درمانگاه تخصصی، اورژانس، آزمایشگاه مواد مخدر، دندانپزشکی، رادیولوژی و ... است که به شهروندان در زمینه پزشکی، خدمات ارائه می دهند؛ سال گذشته نیز کلینیک فرماندهی انتظامی غرب تهران افتتاح شد.

 

ویزیت رایگان شهروندان در روز اول هفته نیروی انتظامی

وی ویزیت رایگان شهروندان در تمامی مراکز درمانی ناجا در روز اول هفته نیروی انتظامی، برپایی چادر ارائه خدمات سرپایی اعم از کنترل قند و فشار خون برای بیماران، برگزاری کلاس های بهداشت روان برای خانواده های کارکنان ناجا، عیادت از پرسنل بیمار در بیمارستان های سراسر کشور، تقدیر و تجلیل از بازنشستگان، کارکنان و خانواده های آن ها را از دیگر برنامه های بهداری عنوان کرد.

 

اجرای مراحل آزمایشی طرح تحقیقاتی "باکتری های مین یاب"

مجیدی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص روند طرح تحقیقاتی "باکتری های مین یاب"، اظهار کرد: مراحل آزمایشی این طرح با وسعت کم و با موفقیت اجرا شده است، اجرای پایلوت میدانی این طرح مستلزم ارائه یک میدان مین تعیین شده است تا طرح مذکور انجام شود؛ در صورت موفقیت پایلوت، از این طرح روی نمایی می شود.

 

اجرای "صدای پزشک" بصورت تلفن تصویری

وی در خصوص صدای پزشک تصریح کرد: شهروندان می توانند از ساعت 8 الی 12 با شماره تلفن 63982165 تماس گرفته و سوالات پزشکی خود را با پزشکان و مشاوران روان شناسی مطرح کنند؛ درصورت تماس در خارج از ساعات اداری، کد رهگیری به تماس گیرنده داده شده و وی پس از 48 ساعت می تواند با ارائه این کد پاسخ سوال خود را دریافت کند.

 

مجیدی افزود: بدنبال این هستیم تا "صدای پزشک" را بصورت تلفن تصویری (تله مدیسن)، اجرایی کنیم البته این مستلزم آن است که پهنای باند از سوی مخابرات داده شود که مراحل آن در حال انجام است البته این طرح در همایش روسای درمانی نیروهای مسلح بصورت آزمایشی برگزار شد.

 

رئیس بهداری ناجا در خصوص بیماری وبا در مرزهای کشور و کنترل آن، اظهار داشت: بهداری ناجا در این خصوص وظیفه ای بر عهده ندارد بلکه در حوزه فعالیت های وزارت بهداشت است، در صورتی که وزارتخانه فوق خواسته ای در این زمینه داشته باشد بهداری ناجا نیز آماده همکاری است.

 

استامینوفن تقلبی در بهداری ناجا مشاهده نشده است

مجیدی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا در بیمارستان های ناجا استامینوفن های تقلبی توزیع شده است یا خیر، گفت: تاکنون استامینوفن تقلبی در سیستم بهداری نیروی انتظامی مشاهده نشده است.

 

وی در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری در خصوص تناسب اندام کارکنان ناجا، گفت: براساس دستورالعمل استخدام، حداقل و حداکثر قد و وزن برای داوطلبین استخدام، تعیین شده است؛

 

وی از اجرای سنجش BMI( سنجش وزن کارکنان) خبر داد  و افزود: افرادی که در طول خدمت، دچار اضافه وزن می شوند براساس تاکید فرمانده ناجا باید وزن خود را کاهش دهند؛ این سنجش در بسیاری از رده ها اعم از مرزبانی، یگان ویژه، دانشگاه علوم انتظامی به اجرا در آمده و نتایج خوبی در این زمینه در بر داشته است.

 

واگذاری 300 دستگاه آمبولانش به مراکز درمانی ناجا

رئیس بهداری ناجا از خریداری 300 دستگاه آمبولانس خبر داد و گفت: هم اکنون در حال واگذاری این خودروها به مراکز درمانی ناجا هستیم؛ پادگان های آموزشی ناجا علاوه بر کادر بهداری مجهز به آمبولانس هستند.

 

ماموریت های پلیس سخت و استراس زا است

وی با اشاره به ماموریت های سخت ماموران پلیس و استرس زا بودند این حرفه، گفت: همواره دو سوم ماموران نیروی انتظامی در آماده باش هستند، که با توجه به سختی ماموریت آنان، فرسایش شغلی در این حرفه بسیار زیاد است؛ اگر قرار باشد سختی کار به برخی از شغل ها داده شود پلیس باید در درجه اول قرار بگیرد.

 

این مقام مسئول افزود: سه سال پیش برای مشاغل پراسترس ناجا تمهیداتی نظیر سفرهای زیارتی و تفریحی برای کارکنان و خانواده های آنان و نیز برگزاری کارگاه های کاهش استرس برای پرسنل اجرا شد.

 

اجرای طرح تحقیقاتی "کیت تعیین سرب"

مجیدی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه، براساس یکسری آمارها 30 درصد کارکنان راهور ناجا مبتلا به سرطان ریه هستند، آیا این آمار صحت دارد یا خیر، اظهار کرد: آماری در این خصوص نداریم.

 

وی با اشاره به اجرای طرح تحقیقاتی "کیت تعیین سرب"، گفت: هم اکنون این طرح در حال اجرا است.

 

مجیدی درباره شناسنامه سلامت کارکنان نیز، خاطر نشان کرد: برخی از رده های ناجا هردو سال یکبار و یا سالانه اقدام به دریافت این شناسانامه می کنند اما بطور کلی کارکنان برای ترفیع خود باید هر4 سال یکبار شناسنامه های مزبور را دریافت کنند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 298264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha