امضای تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه و موسسه فرهنگی دارالحکمه کانادا

خبرگزاری شبستان: تفاهم نامه همکاری میان پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و موسسه فرهنگی دارالحکمه کانادا در جلسه ای با حضور نمایندگان طرفین در محل پژوهشگاه منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان ، توافقنامه همکاری و تعامل سازمانی به منظور همکاری در تبادل و تعامل فعالیت ها میان دو نهاد پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و موسسه فرهنگی دارالحکمه کانادا به امضا رسید.

 

این توافقنامه که به امضای آقای دکتر یحیی طالبیان به نمایندگی از سوی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات و دکتر علیرضا ابوالفضلی نماینده موسسه فرهنگی دارالحکمه کانادا در تهران رسیده است، همکاری‌ها میان طرفین را با بهره گیری متقابل طرفین از منابع اطلاعاتی، ظرفیتها و فرصت های پژوهشی، مطالعاتی، فرهنگی و تخصصی را افزایش خواهد داد.


طبق این تفاهم‌نامه طرفین در طراحی و اجرای طرح‌های پژوهشی راهبردی، کاربردی، افکارسنجی، نیازسنجی مورد نیاز طرفین همکاری و مشارکت خواهند داشت. برگزاری نشست ها و همایشهای علمی مشترک و دوره ها و کارگاه های آموزشی مشترک در موضوعات مورد علاقه طرفین بند دیگر این تفاهم نامه همکاری است.


موسسه فرهنگی دارالحکمه کانادا در سال 1385 شمسی تحت عنوان (لحوار الثقافات والادیان الدرسات العلیاء که به معنی مرکز آموزش عالی و گفتگوی تمدن‌ها و ادیان) به ریاست دکتر سید زین العابدین شهرستانی فرزند ارشد مرحوم آیت‌الله سید عبدالرضا شهرستانی (از علماء‌ کربلا)، در شهر مونتریال با هدف ترویج فرهنگ غنی اهل بیت(ع) تاسیس شده است، (که علیرغم فشارها و مخالفت‌های سلفی‌ها و وهابی‌های متعصب نسبت به جلوگیری از این هدف) و به لطف خدا وابسته به هیچ گروه سیاسی و حزبی، دولتی و مرجعیتی نبوده و تا به امروز هیچ‌گونه کمک مادی از اشخاص حقیقی و یا حقوقی دریافت ننموده و کل هزینه‌های آن شخصی تامین گردیده است.


موسسه فرهنگی دارالحکمه در قالب گفتگوی ادیان و تمدن‌ها با هدف اشاعه فرهنگ اهل بیتی(ع) دارای زیر مجموعه‌هایی می‌باشد که از جمله آن مرکز آموزش عالی الکترونیکی موسوم به همان نام است که در رشته شیعه‌شناسی، معارف اسلامی، حقوق، علوم حدیث، مدیریت، تاریخ، سیاحت و الحج و الزیاره و طب سنتی و آی‌تی و... در گرایش‌های مختلف و مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری فعالیت می‌نماید و الحمد‌الله در این خصوص با چندین دانشگاه و موسسه داخل ایران اعم از دانشگاه تهران، دانشگاه آزاد، دانشگاه مفید، دانشگاه قم، جامعه‌المصطفی، باقرالعلوم، علوم حدیث، امام صادق(ع) مجمع جهانی اهل بیت(ع) و موسسه عالی امام خمینی و... و چندین دانشگاه خارجی در کشورهای لبنان، مغرب، عراق و غیره تعامل علمی و دانشجویی دارد. ازجمله فعالیت‌های این موسسه چاپ و نشر مجله علمی فرهنگی حکمت برای نخبگان و فرهیختگان در عرصه علمی و نیز فرهنگی و همچنین مجله شادی برای قشر کودک و نوجوان که به صورت چهار زبانه می‌باشد.

 

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه فرهنگ، این دانشگاه در بیش از بیست کشور دارای نمایندگی فعال می‌باشد و اعضای هیئت علمی که بصورت رسمی حضوری و یا غیرحضوری و افتخاری با این مرکز همکاری دارند از مراجع عظام تقلید و شخصیت‌های شهیر و اساتید دانشگاه‌های معتبر دنیا و روسای جمهور و وزراء و نمایندگان و اعضای پارلمان‌ها، سفرا و دانشمندان و رهبران ادیان مختلف از جمله مسیحی و یهودیان ضد صهیونیسم از کشورهای مختلف می‌باشند (در ایران شاخص‌ها: رییس مجلس شورای اسلامی – رئیس جمهور – رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام – مدیر حوزه علمیه قم و...) از زیرمجموعه دیگر موسسه حوزه آنلاین می‌باشد که به صورت مجازی و رایگان آموزش دروس حوزوی می‌دهد و داوطلب ثبت‌نام از سراسر دنیا دارد.
پایان پیام/
 

کد خبر 300041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha