حسین مقدم کیا ، دبیرستاد اجرای طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور، در حاشیه بازدید از بزرگ ترین نمایشگاه دائمی تخصصی محصولات قرآنی کشور به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد اظهار کرد: نخبگان قرآنی استان ها براساس سن در این بانک در رشته های مختلف سازماندهی می شوند.
دبیرستاد اجرایی طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور گفت: تاکنون500 نخبه جوان و نوجوان قرآنی در یک سال اخیر در استان های کشور شناسایی شده اند،افزود:طرح ملی تلاوت قرآن کریم در راستای شناسایی نخبگان قرآنی اجرا می شود و با شناسایی نخبگان قرآنی آموزش های ویژه توسط کارشناسان خبره قرآنی به آنان ارایه می شود.
دبیرستاد اجرایی طرح ملی تلاوت قرآن کریم کشور با شاره به این مطلب که بیشترین نخبگان قرآنی در شهرهای مشهد، اصفهان و تبریز ساکن هستند، خاطرنشان کرد:با شناسایی این نخبگان آموزش های ویژه تلاوت قرآن در زمینه تجوید، صوت لحن، ترجمه ومفاهیم به آنان ارایه می شود.
وی افزود: نخبگان قرآنی در رده سنی 8 تا 16 سال در استان ها از طریق طرح ملی تلاوت شناسایی و اطلاعات آنان در بانک اطلاعات نخبگان قرآنی ذخیره می شود.
مقدم کیا تصریح کرد: بانک اطلاعات نخبگان قرآنی پایگاه ارزشمندی در راستای اهداف جامعه قرآنی کشورمحسوب می شود.
دبیر ستادطرح ملی تلاوت قرآن کریم کشوردر ادامه سخنان خود به شناسایی8 نخبه قرآنی روستایی شهرستان کلات خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: این 8نخبه قرآنی روستایی زیرپوشش طرح ملی قرائت قرآن کریم قرار گرفتند.
وی با انتقاد به این مسئله که شهرستان کلات فاقد مؤسسه تخصصی قرآنی است، اظهار داشت: عدم وجود موسسات قرآنی در این شهرستانموجب می شود تا استعدادهای نهفته کودکان و نوجوانان در زمینه قرآن شناسایی نشود.
مقدم کیا با اشاره به این مطلب که طرح ملی تلاوت قرآن کریم در استان های کشور توسط گروه های ارزیاب متشکل از کارشناسان ستاد اجرایی این طرح مورد ارزیابی قرا می گیرند و نتایج اجرای آن از نزدیک بررسی می شود، افزود: از مجموع 5 هزار نفر ثبت نام کننده 500 نفر از افراد مستعد انتخاب و زیرپوشش این طرح قرار گرفته اند.
پایان پیام/
نظر شما