به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، حسین سلطانی، رئیس خانه فرهنگ دیجیتال کانون فرهنگی هنری امام حسن مجتبی(ع) مسجد حضرت قمربنی هاشم(ع) تیران در برنامه نیمه نهایی مسابقات جام دیجیتال با بیان اینکه نخستین دوره مسابقات جام دیجیتال خانه فرهنگ دیجیتال شهرستان تیران و کرون همزمان باعید قربان و آغاز دهه ولایت در حال برگزاری است، اظهار داشت: برگزاری مسابقات بازی های رایانه ای در مسجد نگرش جدید در حوزه مسجدو راهکاری مناسب برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن است.
وی با بیان اینکه حمایت از مسابقات، برنامه های فرهنگی و آموزشی و طرح های فعالان حوزه مجازی مسجد یک موضوع مهم و ضروری در عصر حاضر است، تصریح کرد: حضور فعالانه جوانان و نوجوانان مسجدی در حوزه مجازی و فناوری اطلاعات یک نیاز مهم و گام اساسی برای مقابله با توطئه و تهاجم فرهنگی دشمن خواهد بود.
سلطانی سلطانی یادآورشد: حمایت خیرین و مسئولان از خانه های فرهنگ دیجیتال کانون های مساجد یک ظرفیت شناسی و حمایت شایسته و به موقع است.
وی افزود: این مسابقات در فضای امن و سالم مسجد و با صیانت از ارزش های دینی و اسلامی اجرا می شود که شناسایی استعدادهای گیمرهای منطقه را نیز در بر دارد و با برگزاری این مسابقات گیمرهای ماهر و توانمند منطقه و کانون برای حضور در مسابقات منطقه ای و استانی انتخاب می شوند.
رئیس خانه فرهنگ دیجیتال امام حسن مجتبی(ع) تیران با اشاره به اینکه عدم تحرک گیمرها در یک مدت زمان یک معضل برای آن ها است، اذعان داشت: گیمرها برای رفع این معضل، برای بازی باید برنامه ریزی داشته که برنامه ریزی استفاده از بازی های کامپیوتری این چالش را رفع می کند.
وی با بیان اینکه خانه فرهنگ دیجیتال کانون مسجد در برنامه ریزی و زمانبندی استفاده گیمرها از محیط گیم نقش موثری داشته است، تصریح کرد: اعضا و گیمرهای کانون طبق زمانبندی از برنامه های مختلف کانون همانند برنامه های ورزشی، آموزشی، اعتقادی، کتابخانه، مسابقات و برنامه هایی از این قبیل نیز استفاده می کنند و این باعث می شود که گیمرهای مدت های طولانی در پشت سیستم ها بدون تحرک نمانند.
وی در خصوص نخستین دوره مسابقات جام دیجیتال شهرستان تیران و کرون گفت: این مسابقات با راه اندازی نخستین خانه فرهنگ دیجیتال این شهرستان صورت گرفته که 30 نفر ثبت نام و مسابقات به صورت گروهی برگزار که تیم های برتر جوایز نقدی و غیرنقدی اهدا خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما