به گزارش خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، احمدعلی انجم روز به مناسبت دهه امامت و فرارسیدن عید غدیر، شامگاه گذشته (28 مهر) از ندامتگاه مرکزی جیرفت بازدید کرد.
وی در جمع مددجویان و قضات دادگستری و دادسرا گفت: علی رغم نقش بازدارندگی، اصلاحی و تربیتی مجازات حبس، اعمال آن تبعاتی نیز برای مددجو، خانواده و افراد تحت تکفل وی و حتی جامعه در پی خواهد داشت.
انجم روز افزود: بنابراین از مجازات حبس به عنوان آخرین راهکار و گزینه تأمینی و تربیتی بهرهگیری شود و حتیالامکان سعی شود در جرائم سبک و فاقد جنبه عمومی، مجازاتهای جایگزین و یا مخففه اعمال شود.
وی تصریح کرد: اعمال مجازاتهای جایگزین، علاوه بر کاهش آمار ورودی و تراکم زندانها، میتواند در توسعه و گسترش برنامههای مشاوره و روان درمانی مؤثر و بستر بازگشت مستعد مددجویان به جامعه را در پیداشته باشد و قضات نیز باید در صدور آراء کیفری به همه جوانب و تبعات احتمالی، توجه کنند.
انجم روز گفت: اهتمام مسئولان قضایی، اجرای قوانین، رعایت حقوق اجتماعی و توسعه عدالت در سطح جامعه است؛ بنابراین قضات تا آنجا که امکان دارد باید از مجازات جایگزین حبس استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره زندان جیرفت، رئیس دادگستری گفت: برای اینکه زندان آخرین راهکار ممکن باشد نباید همه اقدامات را بر دوش قوه قضاییه گذاشت، بلکه باید همه دستگاههای اجرایی و فرهنگی نیز در کنار قوه قضاییه حضور داشته باشند.
رییس دادگستری جیرفت به اثربخشی مجازات اشاره کرد و گفت: در مواقعی ارائه یک مجازات محرومیت اجتماعی، میتواند اثربخشی بسیار بیشتری از مجازات حبس داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما