آیا فرهنگ عفاف و حجاب به رسانه ملی می رسد؟

خبرگزاری شبستان: مقام معظم رهبری در تیرماه سال 89 در دیدار با هنرمندان و مسئولان رسانه ملی نسبت به موضوع عدم استفاده از برخی ارتباطات عشقی زائد در مجموعه‌های نمایشی هشدار دادند.حال سئوال اینجاست...

خبرگزاری شبستان//قم
موضوع عفاف و حجاب امری است که در جامعه بارها و بارها به آن اشاره شده و مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید بر آن نکته تاکید داشته اند.
یکی از مراکزی که می تواند ترویج دهنده فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه باشد، رسانه ملی است که با ساخت برنامه ها و سریال های خود باید در راستای این فرهنگ عظیم بکوشد.


تاکید مقام معظم رهبری در حکم انتصاب رئیس رسانه ملی این بود که ایشان فرمودند: سفارش اساسی اینجانب نزدیک کردن و رساندن این رسانه ی فرهنگ ساز، به طراز رسانه ای است که دین و اخلاق و امید و آگاهی، بارزترین نمود آن باشد و رفتار اجتماعی مخاطبان و نیز نهاد حساس و مهمی چون خانواده بر اساس آن شکل گیرد و هنر و شیوه های گوناگون حرفه ای و آزموده شده یا نوپدید، یکسره در خدمت رشد این شاخصها در آید. از تجربه های موفق یا ناموفقِ دوره ی پنجساله باید برای رساندن این رسانه به این کیفیت برتر سود ببرید و با زمانبندی برنامه ها و تعیین شاخصهای قابل اندازه گیری، حرکت مجموعه را تکمیل یا تصحیح نمائید. انتظار دارد نشانه های این تحول در اولین سال مسئولیت جنابعالی مشاهده شود .


یکی از مقوله هایی که باید رسانه ملی در راستای بند اول این حکم به آن توجه داشته باشد رسانه ای فرهنگ ساز در راستای دین و اخلاق است.


بارها و بارها در مقوله های مختلف مراجع عظام تقلید که پرچمداران دین هستند، نسبت به مقوله حجاب و عفاف هشدار داده اند.


مقام معظم رهبری نیز در تیرماه سال 89 در دیدار با هنرمندان و مسئولان رسانه ملی نسبت به موضوع عدم استفاده از برخی ارتباطات عشقی زائد در مجموعه‌های نمایشی هشدار دادند.


حال سئوال اینجاست که آیا برنامه های رسانه ملی توانسته بر طبق نظرات مقام معظم رهبری باشد؟ برنامه هایی که در آن مجری مرد با بازیگر زن به گونه ای صحبت می کند که در هیچ جای دین آن را صلاح ندانسته است.


یا در برنامه ای دیگر به راحتی اسم همسر بازیگری برده می شود و در مقابل مرد آن زن بازیگر عنوان می شود که خانم فلانی را واقعا دوست داریم!


مقام معظم رهبری در همان دیدار عنوان کردند: طرف دیگر قضیه این است که واقعاً خط قرمزهائى هست که باید رعایت شود. یک جاهائى عبور از برخى از خطوط قرمز اخلاقى - منظورم خطوط قرمز سیاسى هم خیلى نیست؛ عمدتاً انسان نگران اخلاق و دین و این چیزهاست - در بعضى از فیلم‌ها و سریال‌ها لزومى ندارد. انسان نگاه می‌کند، مى‌بیند این سریالِ خوش‌ساخت و خوش‌مضمون اگر این زائده را نداشته باشد، هیچ زیانى به این سریال نمی‌رساند..


رسانه ملی باید توجه داشته باشد که این فرهنگ عفاف و حجاب نیست و به نظر می رسد برنامه هایی که ساخته می شود همه چیز دارد، جز نظارت به این مقوله که اساس و مورد تاکید بزرگان دین است.


باز هم باز می گردیم به سخنان معظم له در آن دیدار حساس که در خصوص برخی روابط غلط در خصوص عشق فرمودند: اینکه شما نوع برخورد یک زن و مرد را، یک عشق غلط را - این عشق‌هاى مثلث و مربع را - توى فیلم بیاورید، این مضر است؛ این را کاریش نمی‌شود کرد کارى کنیم که اینها توى فیلم‌ها نیاید.


هر چند رسانه ملی شعارهایی را در این زمینه سر می دهد اما همه آنها در حد شعار مانده و خروجی فیلم ها و سریال ها و ویژه برنامه ها چیز دیگری است.
 

 

پایان پیام/
 

کد خبر 306038

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha