حجت الاسلام محمدرضا نصوری، معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت در گفتگو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان، با بیان اینکه نگاه به مباحث مهدویت باید نگاهی اجتهادی و تحلیلی باشد، گفت: برای این نگاه باید معیارهایی تعیین شود و نباید ذوقی با این مسائل برخورد کرد.
وی بااشاره به انتظارات و توصیه هایی به دولت در حوزه مهدویت، خاطرنشان کرد: باید تاکید کنم که منظور از دولت در صحبت هایم تنها قوه مجریه نیست بلکه قوه مقننه و دستگاه قضا نیز می باشد، دستگاه قضا قانونی برای برخورد با شیادان حوزه مهدویت ندارد. همچنین باید گفت که اولویتی نیز در این زمینه وجود ندارد.
حجت الاسلام نصوری با بیان اینکه نگاه به مهدویت باید کلان نگر و جامع باشد و جزءنگری از آسیب های آن به شمار می آید، اظهارداشت: نگاه ما به دین به عنوان روح حاکم بر زندگی نیست که باعث مشکلاتی در این زمینه می شود، در ابتدا باید توجه داشت که جامعه آرمانی امام زمان(ع) چه شاخصه هایی دارد؟ و این شاخصه ها به چه مقدار در جامعه امروز ما تبلور دارد.
معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت با ذکر مثالی ادامه داد: در جامعه حضرت، ربا نیست. درحالی که در جامعه ما ربا وجود دارد، اگر می گوییم ما جامعه زمینه ساز هستیم باید روز به روز ربا را کم کنیم و قوانین طوری وضع شوند که با این مساله برخورد شود، در جامعه امام زمانی ریا نیست، ولی در جامعه امروز خودسازی، دگرسازی و زمینه سازی وجود ندارد.
وی بااشاره به مشکلات دستگاه امنیت، تصریح کرد: امنیت در حکومت امام زمان(ع) به گونه ای است که زن اگر از شرق عالم به غرب عالم رود، مشکلی پیش نمی آید، که متاسفانه باید بگوییم که علی رغم حاکمیت امنیت در جامعه ولی هیچ کدام از دستگاه ها هم سو نیستند.
حجت الاسلام نصوری بااشاره به فراگیر بودن عدالت در جامعه آرمانی امام زمان(ع) گفت: در این زمینه باید به دولت توصیه کرد که سیستمی جامع طراحی و شاخصه هایی را مشخص کند، یک جامعه زمینه ساز و منتظر استراتژی می خواهد که این استراتژی حلقه مفقوده همه دولت های بعد از انقلاب ماست چون نگاهی جزءنگر داشتند.
معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت با بیان اینکه متن آموزشی در آموزش و پرورش در جهت شناخت امام زمان نیست، گفت: این درحالی است که بسیاری از مشکلات در جامعه از جهل، بدعت، خرافات و انحرافات از عدم شناخت امام است.
وی بااشاره به اینکه در بازار نگاه به برکت امام دیده نمی شود، خاطرنشان کرد: دغدغه همه خانواده ها بحث تربیت است. باید گفت که چه اندازه ازسوی دولت برای پدران و مادران در حوزه مهدویت دغدغه ایجاد شده است، آیا والدین می توانند در این زمینه الگو معرفی کنند و پاسخ به شبهه فرزندشان را بگویند.
حجت السلام نصوری افزود: در دولتمردان نگاه به دین جامع نیست، دین را تنها زیارت، حج و نماز معرفی می کنند، خمس و امر به معروف و نهی از منکر در دید مسئولان جایی ندارد که این نگاه در حوزه مهدویت باعث آسیب هایی می شود و به زمینه سازی جامعه در امر ظهور کمک نمی کند.
پایان پیام/
نظر شما