به گزارش خبرگزاری شبستان، عیوض حیدرپور، نماینده شهرضا در مجلس شورای اسلامی در نطق میاندستور امروز چهارشنبه 24 فروردین خود با اشاره به نامگذاری سال 1390 به نام سال جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری گفت: خوشبختانه ما توانستهایم در دنیا نقش جمهوری اسلامی ایران به عنوان بزرگترین بازیگر سیاسی، دینی و اخلاقی را ارایه و به آن عمل کنیم اما آنچه با فرمان جهاد اقتصادی باید مدنظر قرار دهیم ایفای نقش اقتصادی در دنیای امروز است.
وی اظهار کرد: در صحنههای بازیگران اقتصادی دنیا روی صحنه بودن و ایفای نقش برای جمهوری اسلامی ایران و انقلاب ضروری است و باید اقدامات آن را به گونهای تهیه کرد که در هر سال تقریبا صد میلیارد دلار خدمات کالای مورد تقاضای دنیا را به بازارهای دنیا عرضه کردند.
حیدرپور با بیان اینکه در فضای جهاد اقتصادی نقش تأثیرات سیستم بانکی، مؤسسات اعتباری و دولت تعیینکننده است، گفت: یکی از ارکان مورد توجه در جهاد اقتصادی تولید ناخالص ملی است و اینکه در پایان سال 1390 تولید ناخالص ملی باید نسبت به پایان سال 1389 چه افزایشی را داشته باشد که ما با سربلندی اعلام کنیم پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی را شنیده و به آن عمل کردهایم.
وی تصریح کرد: عملزدگی و شعار دادن همیشه بد بوده است چه بسا کسانی که با شعاری، رفتاری و اقدامی به مناصب رسیدند و کار را زمین زدند و رفتند.
وی ادامه داد: اصلاح مدیریتها به ویژه مدیریتهای ستادی و اجرایی، دانش و تجربه، پایه برای بخشهای تولید و تولیدات با مزیت از ضروریترین نیازمندیهای جهاد اقتصادی است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: ادغام و تلفیق بعضی از بخشهای مؤثر در افزایش تولید ناخالص ملی ضروری است.
وی بیان کرد: جلوگیری از فساد مالی، ارتشا، رشوه و به تعبیر رهبری بستن سوراخهای منابع تولیدی و مالی از جمله مسایل مهم جهاد اقتصادی است.
حیدرپور تأکید کرد: ما گرفتار دنیایی و اقتصادی در دنیا هستیم که تکلیف مردم باید پول ماشینها، دستگاهها و سیستمهایی که مخترعان آن را اختراع کردهاند را بدهیم در حالی که در اسلام ماشینهای تولید شده از سوی مخترعان نتیجه دانش و ارتقای کل بشر است و اصولا ما نباید برای آن پول بدهیم.
وی تصریح کرد: سالمسازی اقتصاد با افزایش و رشد ثروت ملی و تکثیر و تولید آن باید مدنظر باشد و باید تأکید داشت که در اقتصاد سالم ثروت ملی زنده است و صاحب حیات است و باید رشد و نمو داشته باشد و این قاعده چه در ثروت فردی و چه در ثروت خانوادگی هم باید جاری باشد.
حیدرپور یادآور شد: اقتصاد که حالا به نوعی جهادی اداره شود در صحنه مسایل جهانی دنیای اسلام علمی واضح و موجود است و حتما باید از شکل نظری به اقتصاد برنامهای و دستوری شفاف و روشن تغییر داده شود والا در چارچوب اقتصاد نظری مسایل کماکان به شکل قبل باقی میماند.
پایان پیام/
نظر شما