حجت الاسلام محمدرضا نصوری، معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت در گفتگو با خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان بااشاره به ویژگی ها و شاخصه های رسانه مهدوی درراستای تعمیق معارف مهدوی، گفت: افرادی که در حوزه رسانه مشغول به فعالیت هستند باید به کاری که می خواهند انجام دهند، باور داشته باشند.
وی با بیان اینکه خیلی ها مسائل دینی و اسلامی را قبول دارند ولی آنها را باور ندارند، خاطرنشان کرد: در گام نخست باید افراد رسانه ای مبانی بحث های معرفتی مهدویت را بدانند و به شاخصه های این حوزه مسلط باشند. به عنوان مثال برای معرفی کتاب یا سخنران شاخصه های تایید و رد آن را داشته باشند.
حجت الاسلام نصوری نوع نگاه به مهدویت را در این حوزه مهم دانست و بیان داشت: در غرب مهدویت را به عنوان چهره جنگجو و خونریز معرفی می کنند، نگاه ما باید حداقل در مقابل آنها باشد، لازم است جلوه های محبت و زیبایی های امام عصر(ع) را پررنگ کنیم و جوامع را به این باور برسانیم که با دعا برای ظهور حضرت مشکلات روزمره نیز حل می شود.
معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت ادامه داد: با ابزار هنر جلوه های محبت امام را در جامعه ارتقا دهیم به طوری که افراد احساس خسارت کنند که چرا تا به حال امام را ندیده اند.
وی بااشاره به ایجاد دغدغه در حوزه مهدویت ازسوی رسانه با ذکر مثالی اظهارداشت: اگر در تهران آب قطع شود، ستاد بحران آب تشکیل می دهیم. آیا فکر کردید که چرا تا به حال ستاد بحران عدم ظهور امام زمان(ع) تشکیل نشده است؛ 12 قرن امام غایب است، چرا غایب است؟ حداقل بررسی کنیم که چرا امام غایب است؟
حجت الاسلام نصوری درخصوص زمینه سازی برای ظهور حضرت، تصریح کرد: هواپیما که می خواهد فرود بیاید باید برایش باند فرود فراهم کرد تا فرودش بدون خطر و حادثه باشد. پس چطور ممکن است که برای ظهور حضرت زمینه سازی لازم نیست.
معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت ذائقه سازی مخاطب را از دیگر اقدامات رسانه عنوان کرد و گفت: با ایجاد دغدغه میان منتظران می توان ذائقه ها را نیز تغییر داد. آیا شده است که جوان یا پیری به خاطر عدم ظهور امام زمان مرده باشد؟ چون هنوز دغدغه میان مردم ایجاد نشده است.
وی با بیان اینکه رسانه مهدوی وظیفه دارد مخاطب را تحریک به فعالیت در عرصه مهدوی کند، افزود: خیلی از مردم نمی دانند در این خصوص چه کنند.
حجت الاسلام نصوری بااشاره به عدم صنف بندی در فعالیت های مهدوی، اظهارداشت: به طور مثال اینکه صنف تاکسیرانی چه کارهایی می تواند در حوزه مهدویت انجام دهد، چه اشکالی دارد پاساژها اول صبح بعد از باز کردن در پاساژ دعای عهد را بگذارند تا همه مردم و مغازه ها گوش دهند.
معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت بااشاره به اینکه تمام دولت های بعد از انقلاب به مهدویت نه نگفته اند، تصریح کرد: چون یک مساله سیاسی نیست، چون امام حی است.
وی ادامه داد: رسانه مهدوی می تواند در بحث برخورد با جریانات انحرافی موج ایجاد کند. مشکلی که وجود دارد این است که دو چیزحلقه مفقوده در این حوزه است، یکی بی تفاوتی و دیگری عدم ایجاد حساسیت در حوزه مهدویت.
حجت الاسلام نصوری ادامه داد: به طور مثال یکی از قضات در جریان سید حسن ابطحی گفت که زیاد سخت نگیرید این فرد خیلی ها را امام زمانی کرده است، البته دلیل نمی شود که آب آلوده داد، به کسی که تشنه است.
معاون تبلیغ و ارتباطات مرکز تخصصی مهدویت بااشاره به ایجاد حساسیت ازسوی رسانه ها، گفت: اگر رسانه ایجاد حساسیت کند، کسی حاضر نمی شود، هرلوح فشرده یا کتاب را بخواند.
وی سوژه پردازی و الگوسازی را نیز از ویژگی های یک رسانه مهدوی دانست و تاکیدکرد: در بحث تربیت فرزند باید الگوی انسان منتظر معرفی شود.
پایان پیام/
نظر شما