علی حیدری، معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمردر گفتوگو با خبرنگار شبستان گفت: این 60 نفر در دو گروه شامل جراح عمومی، داخلی، قلب، متخصص بیهوشی، متخصص عفونی، ارتوپدی، پزشکان عمومی زن و مرد، پرستار زن و مرد، امدادگران زن و مرد از ششم تا 13 محرم در چادرهای امدادی هلالاحمر مستقر خواهند بود.
وی افزود: 700 تن دارو و ملزومات مورد نیاز پزشکی به کربلا اعزام شده است و طبق روال گذشته خدمات سلامت توسط این گروه به تمام زایران امام حسین (ع) از کشورهای بحرین، لبنان،پاکستان و در مجموع شیعیانی که برای حضور در مراسم عزادارای سیدالشهدا به کربلای معلی آمده اند، ارایه میشود.
به گفته حیدری، با هماهنگی عتبه امام حسین (ع) و جمعیت هلالاحمر عراق 4 چادر در بینالحرمین، خیابان جمهوری، خیمهگاه و ضلع شمالی حرم حضرت ابوالفضل (ع) مستقر و خدمات پزشکی را در مدت 7 روز به زایران ارایه میکنیم.
هشدارهای مهم پزشکی به زائران عتبات عالیات
دکتر ماشاءالله رضایی نماینده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در عراق از مدیران کاروان ها خواست زائران خود را پیش از سفر به عتبات عالیات در زمینه مشکلات بهداشتی عراق توجیه کنند.
وی گفت: با توجه به توزیع گسترده غذاهای نذری در ایام محرم لازم است زائران بدانند که هر ساله با مسمومیتهای زیادی در این خصوص مواجه میشویم چرا که مزاج زائران ایرانی با غذاهای عراق سازگاری ندارد و بسیاری اوقات در این خصوص با مشکل مواجه شده ایم.
وی افزود: با اعتقاد کامل به شفای بیماران از سوی ائمه، اما مراجعه به پزشک هم در دین سفارش شده است با این حال برخی زائران که به بیماریهای مزمن قلبی ریوی و غیره مبتلا هستند با نیت گرفتن شفا از ائمه، مصرف داروهای خود را قطع میکنند که در این زمینه شاهد وخامت حال این بیماران بوده ایم.
رضایی خاطرنشان کرد: از انجا که برخی زائران ایرانی، ساکن روستاها هستند و از نحوه زندگی در هتلها آشنا نیستند اغلب شکستگیهای ران و لگن در این افراد رخ میدهد که لازم است مدیران کاروانها در نحوه استفاده این افراد از سرویسهای بهداشتی و مراقبتهای لازم در این خصوص اطلاع رسانی کنند.
پایان پیام/
نظر شما