جمهوری اسلامی باید مرکز تولید تفکر علوم اسلامی باشد

خبرگزاری شبستان: معاون آموزشی وزارت علوم و تحقیقات، تفکرات جمهوری اسلامی ایران را پیاده سازی ارزش های الهی دانست و اظهار داشت: جمهوری اسلامی باید مرکز تولید تفکر علوم اسلامی باشد.

به گزارش خبرگزای شبستان از اهواز، حسین نادری منش، معاون آموزشی وزارت علوم و تحقیقات، امروز(11 آبان) در دومین همایش بین المللی علمی ولایت که در اهواز برگزار شد، گفت: غرب علاوه بر پیاده کردن تمام مراحل تحریم ها در سال های اخیر علیه جمهوری اسلامی ایران، به محاصره ایران از طریق تهاجم به کشورهای همسایه اقدام کرده است.

 

وی با بیان اینکه تمام تحرکات و اقدامات غرب در جهت تأمین منافع ملی خود صورت می گیرد و غرب در تلاش است تا منافع سرمایه داران خود را به هر قیمتی حفظ کند، خاطر نشان کرد: تفکرات جمهوری اسلامی ایران پیاده سازی ارزش های الهی می باشد و امروز تقابل غرب با جمهوری اسلامی تقابل دو تفکر است.

 

نادری منش، با بیان اشاره به اینکه جمهوری اسلامی باید مرکز تولید تفکر علوم اسلامی باشد چرا که امروز مردم دنیا تشنه حقایق انسانی هستند، افزود: بدون شک اگر پیام اسلام به درستی گسترش داده شود، قطعاً در بیرون از بلاد اسلامی به این پیام لبیک خواهند گفت، بنابراین باید نگاه به علوم انسانی ترقی یافته و سبک زندگی اسلامی ترویج داده شود.

 

وی با اشاره به اینکه اگر پیام اسلام درست منتقل شود افراد زیادی مشتاق به این دین الهی می شوند، اضافه کرد: تفکر حاکمی طی 500 سال قبل شروع شده و اکنون تقویت یافته و در حال حاضر به مرحله‌ ای رسیده که دشمنان معتقد هستند که بشر باید حاکمیت مطلق در کره زمین باشد و هر آنچه که انسان قدرتمند‌تر طلب کرد حق با اوست و اگر هم میلیون ‌ها آدم کشته شوند تا منافع آن لطمه نخورد ایرادی ندارد.

 

وی با بیان اینکه در مقابل این نگاه، تفکر وحدانیت و عقلایی اسلام برخواسته و براساس آن ارزش ‌های الهی حاکمیت مطلق قرار گرفته است، تصریح کرد: تمام دعواهای حال حاضر بشر بر روی این دو نگاه است و این دعواها زمانی قابل حل است که یک نگاه بر دیگری برتری یابد و در این راستا باید سه کار اصلی انجام داد که یکی از آنها ساختن فلسفه علوم انسانی مبتنی بر تفکر توحیدی و پارادایم های الهی می باشد.

 

معاون آموزشی وزارت علوم و تحقیقات، با اشاره به اینکه مباحث اسلامی نیز باید تبدیل به اصول موضوعی شود تا مباحث اقتصاد اسلامی، جامعه شناسی اسلامی و... از آن استخراج و علوم آن تبدیل به تئوری های قابل ارائه و قابل دفاع عرضه شود، ادامه داد: باید علوم اسلامی را به تئوری های قابل ارائه تبدیل کرد و الگوی مناسب علوم انسانی را به دنیا معرفی کنیم.

 

وی با بیان اینکه در این راستا باید الگوی توسعه اسلامی ارائه شود چرا که بیداری امروز جهان اسلام نیاز به تفکر وحدانیت دارد و به نوعی سبک زندگی اسلامی باید جایگزین سبک زندگی غربی شود، اذعان داشت: بر اساس قوانین مهم ترین وظیفه آموزش عالی در کشور بازنگری در سرفصل ها و محتوای علوم به ویژه علوم انسانی با تأکید بر ارزش های اسلامی است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 308822

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha