به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه علنی امروز با کلیات لایحه اجازه تعیین و وصول حق امتیاز فعالیت بخش غیردولتی در زمینه پست و مخابرات با 128 رأی موافق، 29 رأی مخالف و 42 رأی ممتنع موافقت کردند.
رمضانعلی سبحانیفر، نماینده سبزوار در مجلس شورای اسلامی که تقاضای تغییر دستور مجلس برای بررسی این لایحه را داشت در توضیحاتی گفت: این تقاضای تغییر دستور را بیش از 80 نفر از نمایندگان امضا کردند و چون در آستانه بررسی لایحه بودجه 93 هستیم لذا تصمیم بر این است که در این لایحه برای بخش مخابرات بر اساس ضوابط و مقررات عمل شود.
وی اظهار کرد: در واقع ما میخواهیم بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را ضابطهمند کنیم زیرا در برنامه پنجم توسعه ما تکالیفی را به عهده دولت گذاشتیم که متاسفانه چون بودجه این بحثها به وزارت ارتباطات اختصاص نیافته است لذا 50 درصد از این تکالیف محقق نشده است.
وی با اشاره به پیشبینی ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات در برنامه پنجم توسعه گفت: وزارت ارتباطات باید این موضوع را تا پایان سال دوم برنامه اجرایی میکرد و با توجه به اینکه ایجاد شبکه ملی اطلاعات از منویات رهبری است لذا این مهم از ضروریاتی است که ما باید بودجهاش را قبل از بررسی لایحه بودجه 93 مصوب کنیم.
سبحانیفر تأکید کرد: در حال حاضر شرکت مخابرات ایران به بخش خصوصی واگذار شده است و میبینیم در حوزههای انتخابیه ما بسیاری از روستاها و شهرها تلفن خانگی یا تلفن ثابت ندارند زیرا بخش خصوصی در این زمینه سرمایهگذاری نمیکند و با این وضعیت ما قطعا شاهد وضعیت مطلوبی در آینده نخواهیم بود و از این رو میخواهیم به این تقاضای تغییر دستور رأی دهید تا بودجه و اعتبارات لازم را برای این وزارتخانه در نظر بگیریم تا این بودجه به بخش خصوصی برای اخذ قراردادها برای ایجاد تلفنهای ثابت در مناطق کمترتوسعهیافته اختصاص یابد.
محمد علیپور، نماینده ماکو و چالدران در مخالفت با این تقاضای تغییر دستور گفت: ما طرحهای دوفوریتی بسیار زیادی داریم که از این طرح مهمتر هستند و چه ضرورتی دارد که به این تقاضای تغییر دستور رأی دهیم و آن را در اولویت قرار دهیم.
وی با بیان اینکه کشور در حال حاضر دچار مشکلات اقتصادی و تورمی است، گفت: جا دارد مجلس وقت خود را صرف حل مشکلات بیکاری و گرانی کند و ما ضرورتی به بررسی این طرحها نمیبینیم.
علیرضا محجوب، نماینده تهران نیز در موافقت با این تقاضای تغییر دستور گفت: در حال حاضر در بسیاری از مناطق روستایی ما پوشش مخابراتی وجود ندارد و در شهرها نیز روز به روز از تعداد تلفنهای عمومی و ثابت کم میشود.
وی با بیان اینکه این شیوه قابل اتکا نیست، گفت: ما میگوییم این بحث را قبل از بودجه 93 ضابطهمند کنیم تا بتوانیم آن را در لایحه بودجه 93 بیاوریم.
پایان پیام/
نظر شما