غرب به دنبال تهدید دین و معنویت جوامع اسلامی است

خبرگزاری شبستان: عضو مجلس خبرگان رهبری ایمان را نخستین ویژگی امنیت در نظام اسلامی دانست و گفت: غرب به دنبال تهدید دین و معنویت جوامع اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، آیت الله رضا رمضانی گیلانی، عضو مجلس خبرگان رهبری در مراسم شب سوم محرم که شب گذشته( 15 آبان) در مهدیه رشت برگزار شد، به بررسی مولفه‌های امنیت در نظام اسلام و تفاوت آن با امنیت در نظام غربی پرداخت و گفت: غربی‌ها معتقدند امنیت برای زندگی مادی است اما در نظام اسلامی امنیت تنها به زندگی مادی اختصاص ندارد بلکه مسائل معنوی را هم در بر می‌گیرد.


مدیرموسسه دینی هامبورگ آلمان با اشاره به آیه 238 سوره بقره، اظهار کرد: امنیت در نظام اسلامی نقشی مهم و با ایمان داشته و رابطه مستقیم دارد.


وی اذعان کرد: ارتباط با خدا آرامش روحی و قوت روح را به دنبال دارد و آرامش معنوی برای انسان به ارمغان می‌آورد.


عضو مجلس خبرگان رهبری اعلام کرد: امام حسین(ع) امنیتی را می‌خواهد در جامعه ایجاد کند که آرامش روحی و معنوی برای انسان‌ها به ارمغان بیاورد.


ایمان نخستین ویژگی امنیت در نظام اسلامی

آیت الله رمضانی، ایمان را نخستین ویژگی امنیت در نظام اسلامی دانست و گفت: اضطراب و تهدید از عوامل ار بین برنده امنیت روانی هستند.


وی اضافه کرد: صبر و حلم از ویژگی‌های اخلاقی و از نشانه‌های ایمان هستند که موجد امنیت روانی بوده و در روایات تاکید شده کسی که صبر و حلم ندارد خود را به صبر و حلم بزند تا به ایمان و آرامش روحی و روانی برسد.
 

مدیر موسسه دینی هامبورگ آلمان، رابطه صبر و ایمان را به رابطه سر و بدن تشبیه کرد و گفت: اگر کسی سر نداشته باشد ایمان ندارد.


وی تاکید کرد: در جوامعی که معتقد به خدا نیستند با افزایش تهدید بیرونی آشفتگی و اضطراب درونی افراد هم افزایش می‌یابد.


عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: در نظام اسلامی که امام حسین(ع) ایمان آن را آموزش می‌دهد هر چه پیوند فکر و اخلاق با قرآن واهل بیت(س) بیشتر باشد، ایمان انسان افزایش پیدا می‌کند.


در امنیت اسلامی الزاماً به دنبال هر تهدیدی، اضطراب نیست
آیت الله رمضانی با بیان اینکه در امنیت اسلامی الزاماً به دنبال هر تهدیدی، اضطراب نیست، افزود: تهدیدهای بسیار متوجه امام حسین(ع) بود، اما در برابر مخالفت‌ها ایستاد و مضطرب نشد.
 

وی با اشاره به تهدیدات کنونی که از سوی استکبار متوجه ایران اسلامی است، گفت: تهدید در جاییکه ایمان و قانون خدا حکمفرماست نمی‌تواند کاری از پیش ببرد.


اگر ایمان را از انسان بگیرند تهدید علیه او کارساز است
مدیرموسسه دینی هامبورگ آلمان خاطرنشان کرد: عزت انسان به ایمان او بستگی دارد اگر ایمان را از انسان بگیرند تهدید علیه او کارساز است، مومن با ایمان و اقتدار ایستادگی می‌کند و تهدید کارساز نمی‌شود.
 

وی تاکید کرد: استکبار جهانی می‌خواهد با تهدید اقتدار ایران را خدشه دارد کند اما درک نمی‌کند که مومن زبان تهدید را نمی‌فهمد و باید با او با زبان تکریم و احترام گفتگو کرد.


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مومن به صورت فردی و اجتماعی عزت نفس دارد و هرگز اجازه مقابله با عزت خود را به دشمنان نمی‌دهد، اظهار کرد: قرآن تاکید می‌کند مومن برای افزایش عزت، ایمان خود را افزایش دهد.


وی ویژگی دوم امنیت در نظام اسلامی را عمق و گستره آن توصیف کرد و گفت: قانون در نظام اسلامی از جانب خدا و در غرب از ناحیه انسان‌ها و بدون مبنای الهی است.


آیت الله رمضانی یادآور شد: ویژگی اجرای قانون الهی این است حرمت انسان‎ها حفظ می‌شود، که اگر اجرا شود انسان به آرامش می‌رسد اما قانون انسانی، انسان را ساکت می‌کند.


وی ویژگی سوم امنیت نظام اسلامی را نوع مواجه آن با تهدیدها دانست و گفت: تهدیدها در غرب عموماً مالی و ارضی است اما در نظام اسلامی تهدیدها گسترده است و منحصر به تحریم اقتصادی و سیاسی نیست.


غرب به دنبال تهدید دین و معنویت جوامع اسلامی است

مدیر موسسه دینی هامبورگ آلمان با بیان اینکه در نظام اسلامی هیچگاه اجازه تجاوز به حد و مرزهای مادی و معنوی داده نمی‌شود، گفت: غرب به دنبال تهدید دین و معنویت جوامع اسلامی است و نظام اسلامی باید برای مقابله با این تهدیدها برنامه داشته باشد تا دین جوانان و نسل آینده حفظ شود.


وی تاکید کرد: اگر دشمن بتواند در دین جوانان نفوذ کرده و اعتقادات آنان را ضعیف کند، این ضعف معنویت در زندگی آنان به ویژه در ازدواج، زندگی فردی و اجتماعی و میزان طلاق خود را نشان می‌دهد.


عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: افزایش سن ازدواج، افزایش طلاق و تنش‌های خانوادگی یک هشدار است که نشان می‌دهد اعتقاد مردم در حال آسیب دیدن است.


تهدیدها را جدی نگرفته ایم
آیت الله رمضانی با بیان اینکه تهدیدها را جدی نگرفته‌ایم، گفت: تهدیدهایی که دین و اعتقاد مردم را هدف گرفته باید جدی گرفته شود چرا که این تهدیدها برای امام حسین(ع) مهم بود.


وی افزود: در زمان امام حسین(ع) دین مردم مورد تهدید جدی بود تا جایی که کسی مانند امام حسین(ع) باید خود را فدا کند تا دین مردم و اسلام احیا شود.


مدیر موسسه دینی هامبورگ آلمان در ادامه تصریح کرد: دخالت مولفه‌های اخلاقی از تفاوت‌های امنیت در غرب و نظام اسلامی است.


وی اخلاق مداری را از دیگر تفاوت‌های امنیت در نظام اسلامی و غرب توصیف کرد و گفت: در نظام‌های غرب مسائل اخلاقی به صورت جدی نبوده و از مولفه‌های امنیت نیست.
 

عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: مسائلی مانند آزار جنسی و آزادی جنسی در نطام اسلامی مهم و جزئی از امنیت است و اگر مورد خدشه قرار بگیرد جامعه با بحران اخلاقی و بحران امنیت اخلاقی مواجه می‌شود.


وی یادآور شد: بی بندی باری و اباحه گری در زمان امام حسین(ع) علنی شده بود تا جائیکه افرادی به عنوان حاکم اسلامی مست می‌کردند و نماز دو رکعتی صبح را چهار رکعت اقامه می‌کردند.


آیت الله رمضانی، حجاب و عفاف را از ویژگی‌های اسلامی بودن جامعه خواند و گفت: حجاب از واجبات در دولت اسلامی و ارکان امنیت در جامعه اسلامی است و باید عقبه فکری داشته باشد.


این استاد اخلاق تاکید کرد: در جامعه‌ای که امنیت اخلاقی نداشته باشد بی‌بند و بار خواهد شد، جامعه بی‌بند و بار هم دین ندارد و با هدف امام حسین(ع) فاصله بسیاری خواهد گرفت.


پایان پیام/

 

 


 

کد خبر 310772

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha