کانون های مساجد سردمداران جبهه جنگ نرم هستند

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری کشور، کانون های مساجد را سردمداران جبهه جنگ نرم عنوان کرد و گفت: این کانون ها در مسیر احیای نقش واقعی مساجد گام برمی دارند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام والمسلمین حمیدرضا سلیمانی، امروز(14 آذر) در دیدار با استاندار گیلان گفت: کانون های مساجد سردمداران جبهه جنگ نرم هستند که در مسیر احیای نقش واقعی مساجد گام برمی دارند.


وی دولت را دولت مسجد محور دانست و عنوان کرد: این دولت ارزش های دینی را محور قرار داد و به مسجدها توجه کرد.

 

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور، تبیین نسبت توسعه سالانه کانون ها به ازای هر سال دو هزار و 500 کانون در کل کشور را از وظایف ستاد در برنامه پنجم توسعه اعلام کرد و گفت: نسبت 60 به 40 تاسیس کانون ها در مساجد روستایی نسبت به مساجد شهری باید در این برنامه مورد توجه باشد زیرا یکی از سیاست های مهم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه فرهنگ روستاهاست.

 

حجت الاسلام سلیمانی اضافه کرد: توسعه فرهنگ در روستاها بر عهده ستاد عالی است زیرا این کار با محوریت مساجد امکان پذیر است.

 

وی توجه به ایجاد کانون های فرهنگی و هنری در حاشیه شهرها، توجه به کانون های معین در مناطق مرزی، توسعه متوازن بین استان ها و رعایت نسبت کانون های تخصصی به کانون های معمولی را از دیگر محورهای اساسی ستاد عالی در برنامه پنجم توسعه عنوان کرد.

 

در ادامه این مراسم، استاندار گیلان نیز با تقدیر از اصحاب مسجد و دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان اظهار کرد: فعالیت های انجام شده در کانون های مساجد استان یک کار فرهنگی و نرم افزاری است که نتایج خوبی را برای جوانان به همراه خواهد داشت.


وی با تاکید بر ضرورت ارتباط تنگاتنگ با مساجد خاطرنشان کرد: بن مایه همه موضوعات کشور نگاه فرهنگی است.


قهرمانی با اشاره به اغتشاشات بعد از انتخابات و عدم بصیرت برخی از جوانان تصریح کرد: اغتشاشات بعد از انتخابات ضرورت اطلاع رسانی، هماهنگی و وحدت رویه توام با اطاعت از فرمایشات مقام معظم رهبری برای همگان آشکار کرد که این امر در حوزه مسجد امکان پذیر شد.


وی با اشاره به فعالیت های اصحاب مسجد در ارتباط با ارتقاء بصیرت جوانان بیان کرد: مساجد محور اصلی مقابله با جنگ نرم هستند که متولیان امر باید با برنامه ریزی دقیق جوانان را به این مکان مقدس جذب کرده و اموزش های لازم را ارائه دهند.

 

استاندار گیلان ادامه داد: مساجد از ابتدای اسلام علاوه بر یک مکان عبادی، پایگاه اجتماعی و سیاسی دوران خود نیز بودند که استراتژی های لازم در این مکان اتخاد می شد.


وی با تاکید بر استفاده از ظرفیت مساجد در جامعه امروزی اذعان کرد: باید همانند گذشته از ظرفیت مساجد در بخش های مختلف استفاده کنیم.


قهرمانی با اشاره به اقدامات گیلان در حوزه مساجد اظهار کرد: در این دوران بیشترین اعتبار را برای توسعه، تجهیز و اجرای برنامه های مختلف در مساجد هزینه کرده ایم.


وی با بیان اینکه گیلان استانی گردشپذیر است، تصریح کرد: سالانه 5 میلیون مسافر برای گذران اوقات فراغت وارد این استان می شوند که باید با استفاده از ظرفیت مساجد در اجرای برنامه های فرهنگی این اوقات فراغت را به سمت تفریحات سالم هدایت کنیم.


همچمین در ادامه این مراسم حجت الاسلام پورابراهیم مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد گیلان نیز با بیان اینکه گیلان دارای 200 کانون فرهنگی و هنری در استان است، افزود: از این تعداد 9 کانون تخصصی در رشته های مهدویت، آموزش، پژوهش، چهره به چهره، کتابخانه ایی، همایش ها و مراسمات، قرآن و نماز، ورزشی و it، در استان مشغول ارائه خدمات هستند.


وی با اشاره به برگزاری برنامه های مختلف در کانون ها، خاطر نشان کرد: در طرح اوقات فراغت امسال 22 هزار جوان و نوجوان گیلانی در 800 پایگاه اوقات فراغت شرکت کردند.

 

گفتنی است، در پایان این دیدار تفاهم نامه 800 میلیون تومانی، امروز(14 آذر) بین استانداری گیلان و ستاد عالی کانون های مساجد کشور بسته شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 3108

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha