به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمد عظیمی، مدیرعامل موسسه نمایشگاههای فرهنگی کشور صبح امروز(28 آبان) در مراسم افتتاحیه نهمین نمایشگاه بزرگ کتاب گیلان با اشاره به اینکه گیلان استانی عالم پرور است، گفت: کتاب مظهر علم، فکر و اندیشه است.
وی با بیان اینکه علم و اندیشه، بلوغ و ماندگاری ندارد مگر به واسطه کتاب و کتابخوانی، افزود: پیشرفتهای خارق العاده بشر در عصر حاضر از آموختههای مکتوب شده گذشتگان است.
عظیمی با بیان اینکه ماندگاری علم در مکتوب شدن آن است، تصریح کرد: رسالت بزرگ کتاب و کتابخوانی تبلور اندیشه ناب است.
وی با اشاره به ضرورت توجه و احترام به خادمان کتاب و کتابخوانی افزود: ناشران و نویسندگان خالقان فکر و اندیشه هستند.
مدیرعامل موسسه نمایشگاههای فرهنگی کشور ادامه داد: باید تلاش کنیم این فکر و اندیشه تنها در داخل کشور بلکه در دنیا گسترش یابد.
وی با بیان اینکه کتابی خوب است که نافع و سودمند باشد و بشر در تعالی و پیشرفت از آن استفاده کند، تصریح کرد: برگزاری نمایشگاههای کتاب به دلیل نشر کتاب نافع و سودمند است که در اختیار همگان قرار گیرد.
عظیمی اظهارکرد: یکی دیگر از اهداف برگزاری نمایشگاه کتاب دسترسی راحت و آسان مردم به این دانای بیزبان است.
وی با بیان اینکه طی سال گذشته 25 نمایشگاه کتاب در سطح کشور برگزار شد، افزود: امسال نیز با وجود همه مشکلات مالی و اعتباری برنامه ریزی برای برگزاری بیش از 25 نمایشگاه در سطح کشور انجام شده است.
عظیمی با بیان اینکه وزارت ارشاد برای اینکه کتاب ارزان به دست مردم برسد یارانه میدهد، خاطرنشان کرد: همه اصحاب نشر و اندیشه باید منادی ارزشهای اسلامی و دینی در این حوزه باشند.
وی افزود: طی سال جاری بیش از 22 میلیارد ریال یارانه برای کتاب درنظر گرفته شده است.
400 میلیون یارانه در نهمین نمایشگاه کتاب گیلان
عظیمی با اشاره به نهمین نمایشگاه کتاب گیلان تصریح کرد: 400 میلیون تومان برای عرضه کتابهای این نمایشگاه یارانه به مردم برای خرید کتاب اختصاص داده شده است.
وی افزود: نهمین نمایشگاه بزرگ کتاب گیلان با 40 درصد تخفیف از سوی ناشران و وزارت ارشاد کتب خود را ارائه میدهد.
مدیرعامل موسسه نمایشگاههای فرهنگی کشور با اشاره به اینکه ادبیات پایداری ما در نمایشگاههای بزرگ کتاب جهان مانند فرانکفورت مورد استقبال بازدیدکنندگان خارجی قرار گرفته است، اظهار کرد: کتابهای دفاع مقدس و ادبیات پایداری بیشترین خریداران خارجی هستند.
وی با بیان اینکه باید در نشر و تنظیم کتاب به طراز بین المللی برسیم، تصریح کرد: ناشران و نویسندگان تلاش کنند که کتابها به نحوی تهیه شود که دارای ظرفیت نشر بینالملل را داشته باشد و به ترجمه معکوس برسد.
وی اذعان کرد: دیپلماسی فرهنگی و تعامل با جهانیان به ویژه در عرضه کتاب و کتابخوانی از هر سلاحی برندهتر است.
گفتنی است، نهمین نمایشگاه کتاب گیلان با برپایی 200 غرفه و حضور 400 ناشر از امروز تا 4 آذر صبح ها از ساعت 10 تا 20 عصر برای بازدید عموم مردم دایر است.
پایان پیام/
نظر شما