به گزارش خبرگزاری شبستان از جنوب کرمان، افتتاح 3790 واحد مسکن مهر در شهرهای مختلف جنوب کرمان روز گذشته با صداهایی همراه بود که شنیده نشد و اگر هم شنیده شد، متولیان استانی از خود رد مسئولیت و تعهد کردند.
تفاوت سهم آورده بین تعاونی های مختلف، نواقص متعدد در سیستم آب و برق، عدم ساخت و ساز تعاونی ها پس از 6 سال از جمله مسائلی بود که صاحبان مسکن مهر به آن اعتراض داشتند.
افتتاح مسکن مهر ویلایی در منوجان با اعتراض اعضای تعاونی مهر فرهنگیان همراه بود که به استفاده از مصالح نامرغوب و عدم رعایت اصول ساخت و ساز اعتراض داشتند.
همزمان با افتتاح سایت 234 واحدی مسکن مهر جیرفت نیز اعتراض هایی به گوش می رسید که عدم تعهد پیمانکاران و مجریان در تحویل به موقع منازل را شامل می شد.
یکی از اعضای این تعاونی ها به خبرنگاران گفت: از سال 86 ثبت نام کرده و تاکنون قریب 200 میلیون ریال به عنوان سهم آورده در این پروژه مشارکت داشته ام؛ اما هنوز حتی نمیدانم قرار است در کدام بلوک صاحب منزل شوم.
وی با بیان اینکه برخی با مبلغی بسیار کمتر واحد خود را تحول گرفته اند؛ افزود: با توجه به ضرب العجل هایی که تعاونی برای پرداخت سهم آورده داشتند، حتی النگوی دست دخترم را فروخته ام؛ اما با گذشت 6 سال همچنان در آرزوی صاحبخانه شدن مانده ام.
اسماعیل نجار، استاندار کرمان در جواب اینگونه اعتراض ها گفت: در کل هیئت مدیره انتخاب شده توسط اعضاء پروژه ها را می سازد و هیئت مدیره ای که دانش و بینش لازم را داشته سریعتر به نتیجه رسیده و آنهایی که توانایی کمتر داشته هنوز در ساخت و ساز اتمام کار مانده اند.
و اما معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن هم در این مورد گفت: دولت در قبال زمین و تسهیلات تا کنون همه تعهدات خود را انجام داده است و مابقی مشکلات مربط به تعاونی هاست.
محمد پژمان گفت: در تلاش هستیم، علیرغم انجام تعهدات خود، مشکلات تعاونی ها را حل کنیم ولی این مشکلات مقیاس ملی ندارد و مسائل مدیریتی است.
وی در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگاران وجود این مشکلات را ناشی از حجم کار بدون توجه به ظرفیت های کشور دانست.
پایان پیام/
نظر شما