فرزین بهمنی آزاد، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گچساران در گفت و گو با خبرنگار شبستان، بقاع متبرکه ثبت شده در شهرستان گچساران را 85 بقعه عنوان و اظهار داشت: امامزاده هایی که تحت پوشش هستند و از لحاظ مالی حمایت می شوند 5 بقعه متبرکه است.
بهمنی آزاد، امامزاده های در حال ساخت و ساز در شهرستان گچساران را 38 بقعه متبرکه دانست و گفت:کلیه کارهای ساخت و ساز این بقاع به صورت مهندسی، زیرنظر دفتر فنی و طبق نقشه طرح جامع صورت می گیرد.
وی افزود: این امامزاده های در حال ساخت به علت فنی بودن هزینه های زیادی از لحاظ دیوار چینی، ضریح، کاشی کاری، گنبد و دیگر کارها نیاز دارند.
این مسئول به کارهای صورت گرفته در امامزاده بی بی حکیمه(س) به عنوان حرم چهارم اهل بیت اشاره کرد و گفت: ساختمان فرهنگی امامزاده با پیشرفت کاری حدود 50 درصد در حال ساخت می باشد که مدتی به صورت نیمه کاره رها شده و نیازمند اعتبار عمرانی و دولتی است.
بهمنی آزاد به ساخت زائرسرا در امامزاده بی بی حکیمه(س) اشاره و اظهار امیدواری کرد: با کمک های مردمی و اعتبارات دولتی کار ساخت و ساز زائرسرا در این بقعه متبرکه هرچه سریع تر به پایان برسد.
وی خاطرنشان کرد:با توجه به اینکه امامزاده بی بی حکیمه(س) جایگاهی زیادی با توجه به شناخت اکثریت مردم ایران دارد می طلبد که اعتبارات و فعالیت های بیشتری در جهت شناساندن این امامزاده انجام شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان گچساران گفت: با توجه به مظلومیت امامزاده از لحاظ ساخت و ساز و کمبود اعتبار از رسانه درخواست داریم جهت پیگیری و ترغیب مسئولان بخصوص نماینده مردم شریف گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی به حرم چهارم اهل بیت نگاه ویژه داشته باشند.
گفتنی است، امامزاده بی بی حکیمه(س) دختر گرامی امام موسی کاظم و خواهر گرامی امام رضا(ع)در 80 کیلومتری شهرستان گچساران واقع شده و از امامزادگان واجب التعظیم و دارای کرامت است که از اقصی نقاط میهن اسلامی و کشورهای حاشیه نشین خلیج فارس زائران و مشتاقان زیادی به ویژه در ایام اسفند ماه و تعطیلات نوروزی به این امامزاده مشرف می شوند.
پایان پیام/
نظر شما