به گزارش خبرنگار شبستان،علی پورنبوی(7آذر) در نشست توسعه صادرات استان سمنان گفت: عمده کالاهای صادراتی از این استان شامل سرب، کاشی و سرامیک، لوله و پروفیل آهنی، سیمان، سیم و کابل است که به چین، عراق، ترکمنستان، کره جنوبی، ترکیه، ارمنستان و هندوستان صادر شده است.
وی افزود: این استان شش دهم درصد از صادرات کشور را در اختیار دارد.
پورنبوی یکی از مزیتهای سرمایه گذاری استان سمنان راوجود 33 نوع ماده معدنی و برداشت سالانه 15 میلیون تن مواد معدنی عنوان کردوگفت:به منظور فراهم کردن شرایط بهره برداری هرچه بیشتر و بهتر معادن استان با مشارکت سرمایه گذاری بخش خصوصی و متخصصین بخش معدن ثبت محدوده های جدید معدنی استان از امروز در استان انجام میشود.
وی افزود: فارغ التحصیلان دانشگاهی رشته های مرتبط با معدن و شرکت های تخصصی با موضوع فعالیتهای معدنی و سرمایه گذاران واجد شرایط میتوانند برای ثبت محدوده های آزاد معدنی به سازمان صنعت،معدن و تجارت استان مراجعه نمایند.
پورنبوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون یک هزار و 950 فقره پروانه بهره برداری برای واحد های تولیدی و صنعتی استان سمنان صادر شده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان نیز بر لزوم جذب سرمایه گذاری خارجی و تعیین بازارهای هدف جدید بر اساس رایزنی هیات های تجاری تاکید کرد.
علی اصغر جمعه ای گفت: بسیاری از مسائل سیاسی و دیپلماسی ارتباط تنگاتنگی با حوزه اقتصاد دارد.
در این نشست مصوب شد برگزاری جلسه هم اندیشی با واحدهای تولیدی برای تسهیل در امر صادرات، لغو تمدید پایانه صادراتی آفتاب گرمسار و شناسایی فعال اقتصادی برای پایانه صادراتی محصولات کشاورزی شاهرود به تصویب رسید.
پایان پیام/
نظر شما