سیدشریف حسینی، عضو هیئترییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به روز مجلس به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: شرایطی که ما امروز در مجلس داریم نشأتگرفته از رشادتها و پایمردیهایی است که شهید مدرس در زمان ستمشاهی داشت.
وی اظهار کرد: البته بخشی از این شرایط را مدیون پیروزی انقلاب با رهبری امام خمینی و همچنین رهنمودهای مقام معظم رهبری و ایستادگی ملت هستیم.
وی با بیان اینکه مجلس طبق فرموده امام خمینی (ره) عصاره فضایل ملت است، گفت: در واقع تلاشهای بسیاری انجام شد تا ما بتوانیم چنین نهادهایی را در کشور داشته باشیم و قطعا انتظار مردمی که متولی و اساس این مملکت هستند از موکلانشان این است که این نمایندگان تمام هم و غم و اهدافشان را برای مردم بگذارند.
وی با اشاره به سخن شهید مدرس که گفت من بدیندلیل بیپروا صحبت میکنم و به موضوعات میپردازم که نه چیزی دارم و نه چیزی از کسی میخواهم، گفت: نمایندگان باید این دو ویژگی شهید مدرس را الگو قرار دهند و در همه شئونات زندگی سیاسی خود و در هنگام وظایف نمایندگی به این دو عمل کنند.
حسینی خاطرنشان کرد: قطعا جایگاه مجالس بعد از انقلاب بسیار رفیعتر از مجالس قبل از انقلاب است و میتوانیم در مورد جایگاه مجلس به این سخن امام بسنده کنیم که مجلس در رأس امور است و همین سخن خود نشان میدهد مجلس دارای چه جایگاه رفیعی است.
عضو هیئترییسه مجلس با اشاره به وظایف نظارتی و قانونگذاری مجلس گفت: مجلس در بعد وظیفه قانونگذاری خود بخوبی عمل کرده است اما در بعد وظیفه نظارتی انتقاداتی وارد است و در بحث نظارتی کمرنگ بوده است.
وی ادامه داد: در واقع بعضا شرایط به گونهای بوده است که دولتها هماهنگی و تعامل لازم را در بحث نظارتی با مجلس نداشتهاند و این باعث شده است که مجلس به دلیل اینکه نخواهد در تقابل با دولتها حرکت کند به آنها کمک کند و همین امر نیز باعث کمرنگشدن نقش نظارتی مجلس شده است.
وی با اشاره به تشکیل معاونت نظارت در مجلس هفتم گفت: کار خوبی در مجلس هفتم انجام شد اما ایدهآل نیست و بهتر است این مسیر تکمیل شود و جایگاه نظارتی مجلس پررنگتر شود.
وی خاطرنشان کرد: فکر میکنم میتوانیم در کنار کارهای خوب مجلس در حوزه قانونگذاری در حوزه نظارت نیز پررنگتر شویم تا بتوانیم شرایط موجود کشور را برای حل مشکلات استفاده کنیم.
پایان پیام/
نظر شما