نهادهای فرهنگی ابعاد زندگی حضرت زهرا(س) را تببین کنند

مسئول مجمع احیای فرهنگ اسلامی، بر وظایف نهادهای فرهنگی در تبیین و تبلیغ ابعاد رفتاری و زندگی حضرت زهرا(س) در جامعه تاکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین علی آل کوثر، در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم، با تاکید بر ضرورت الگوگیری خانواده ها از حضرت زهرا (س) تصریح کرد: برخی خانواده ها جنبه مذهبی قوی دارند و حضرت زهرا(س) را الگوی عملی خود قرار داده اند اما برخی خانواده ها نتوانستند آن طور که باید و شاید حضرت را به عنوان الگو قرار داده و از فتار و منش ایشان درس بگیرند.

 

وی تاکید کرد: ابعاد گوناگون زندگی حضرت زهرا (س) و روش رفتاری ایشان باید درک شود و رسانه ها سهم مهمی در این زمینه دارند.

 

مسئول مجمع احیای فرهنگ اسلامی، ادامه داد: تمام برنامه های حضرت زهرا(س) و رفتارهای ایشان از جمله حجاب، عصمت، اقتصاد و اخلاق حضرت، هر کدام در جای خود، الگوی مناسبی برای مردان و زنان به ویژه دختران است.

 

حجت الاسلام والملسمین آل کوثر، یکی از مشکلات جامعه ی امروز را بالا بودن مهریه ازدواج عنوان کرد و گفت: مهریه زیاد موجب خشنودی و خوشبختی در زندگی نیست و چه بسا زنانی که مهریه کم دارند و خوشبخت تر و راحت تر از سایر زنان هستند همان طور که مهریه حضرت زهرا(س) آب بود و خوشبخت ترین زن عالم هستی بودند.

 

وی با اشاره به وظایف دستگاه ها و نهادهای فرهنگی در تببین ابعاد رفتاری و زندگی حضرت زهرا(س) خاطرنشان کرد: رفتارها و منش حضرت باید تبلیغ شود و در این زمینه دولت سهم دارد، حوزه وظیفه دارد و هر کدام باید به وظیفه خود عمل کنند.

 

مسئول مجمع احیای فرهنگ اسلامی، در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر وجه اشتراک حضرت معصومه(س) و حضرت زهرا(س) عنوان کرد: حضرت فاطمه معصومه(س) نوه حضرت زهراست و حتماً حضرت معصومه(س) الگوی خود را حضرت زهرا(س) قرار داده بود، البته مقامی که حضرت زهرا دارد، حضرت معصومه ندارند اما از این جهت که حضرت معصومه(س) حضرت فاطمه(س) را الگوی خود قرار داده مقام حضرت هم ترقی کرده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 32028

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha