دولت باید برنامه ریزی مدونی برای استان خوزستان داشته باشد

خبرگزاری شبستان: استاندار خوزستان، با اشاره به اینکه دولت باید برنامه ریزی مدونی برای استان خوزستان داشته باشد، اظهار داشت: این نگاه بعد از انقلاب اسلامی یک منحنی نزولی داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، امروز(17 آذر) در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به اینکه دولت باید برنامه ریزی مدونی برای استان خوزستان داشته باشد، گفت: این نگاه بعد از انقلاب اسلامی یک منحنی نزولی داشته و به نوعی سرمایه های ملی، سرمایه گذاری های ملی و ورود بخش خصوصی به استان سیر نزولی داشته است.

 

وی با بیان اینکه توسعه هر استان در کشور از خوزستان آغاز و توسعه کشور بر پایه سرمایه های نفتی این استان انجام می شود، تصریح کرد: در هیچ کجای کشور توسعه و پیشرفتی صورت نمی گیرد مگر اینکه پشتیبان آن ذخایر نفت استان خوزستان باشد.

 

دکتر مقتدایی، با اشاره به اینکه راهکار اصلی برای پیشرفت خوزستان این است که اشتباهات گذشته جبران شود، اضافه کرد: با تغییر ساختار، نگاه ها نیز به طور طبیعی گسترده تر و عمیق تر خواهد شد و می توان مشکلات را در آینده ای نزدیک حل کرد.

 

وی با اشاره به اینکه خوزستان قطب اقتصادی کشور است و نباید مانند سایر استان های مرزی کشور با آن برخورد شود، خاطر نشان کرد: اگر به سویی برویم که مدیرها و شخصیت های حقیقی و حقوقی منطبق باشند می توان امیدوار بود که مشکلات حل می شود.

 

استاندار خوزستان، در خصوص عدم حضور بانوان در بین معاونان و مشاوران خود، افزود: هر زمان که شرایط مهیا شد تا بانوان بتوانند کارهایی متناسب با شأن خود انجام دهند این اتفاق خواهد افتاد و این امکان وجود دارد که از بانوان نیز در پست های مدیریتی استان از جمله پست فرمانداری استفاده شود.

 

وی پیرامون نقد و انتقاد از فعالیت های دولت گذشته، اذعان داشت: در صورتی که نقد عاملی باشد تا ضعف خودمان را بپوشانیم قابل قبول نیست بلکه باید سعی کنیم با تلاش، بعضی شاخص ها را در استان تغییر دهیم تا سطح رضایتمندی در بین مردم استان افزایش یابد.

 

وی با بیان اینکه باید از تمامی امکاناتی که در استان وجود دارد برای بهبود وضعیت استان استفاده کرد، یاد آور شد: در سال آینده اگر تحریم ها کمتر شد و در بودجه استان نیز تغییر ایجاد شود، شاهد تغییرات بسیاری در استان خواهیم بود.

 

دکتر مقتدایی، با بیان اینکه حضور بخش خصوصی و مردمی در پروژه های مسکن مهر باید بیشتر شود، عنوان کرد: تشکیل انجمن های مردمی نیز یکی از برنامه های است که نیاز به توجه ویژه دارد زیرا این نهادها برخواسته از دل مردم هستند و در حال حاضر جای این نهادها در استان خالی مانده است.

 

وی توضیح داد: اگر همه انجمن های خیریه استان در کنار هم جمع شوند به طور حتم به اندازه سازمان بهزیستی یا کمیته امداد می توانند کمک جمع آوری کنند و همچنین این انجمن های مردمی باید همه با هم یک اتحادیه تشکیل و به انجام کار های تخصصی در راستای رفع مشکلاتی مانند ازدواج و پوشاک در استان باشند.

 

استاندار خوزستان، بر لزوم افزایش سطح امنیت در استان خوزستان تأکید کرد و ادامه داد: در گذشته فعالیت های بسیاری برای ارتقای سطح امنیت در خوزستان انجام شده و در آینده نیز تلاش می کنیم که سطح امنتی در جامعه افزایش یابد.

 

وی در خصوص مسائل و مشکلات زیست محیطی خوزستان، ابراز کرد: در سفر دکتر ابتکار به استان نامه ای مشترک با امضای استاندار و رئیس سازمان محیط زیست منعقد شد و در آن تمامی مشکلات زیست محیطی خوزستان مطرح و به رئیس جمهور داده شده است.

 

وی اظهار کرد: در این صفحه به مشکلات زیست محیطی استان خوزستان و تعارضاتی که به واسطه سرمایه گذرای های ملی در استان انجام گرفته اشاره شده و راهکار های برون رفت از مشکلات زیست محیطی نیز مد نظر قرار گرفته و معین شده که با دستور رئیس جمهور مصوباتی در این زمینه منعقد شود تا برنامه راه سازمان های دولتی باشد.

 

دکتر مقتدایی، با اشاره به وضعیت روستاییان حاشیه سد گتوند (آبماهیک) تأکید کرد: مشکلات روستاییان به طور کامل توسط 2 حوزه معاونتی در استانداری خوزستان بررسی و معین شده به زودی مشکلات روستاییان نیز حل خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه اگر می خواهیم خوزستان پیشرفت داشته باشد باید ساختار صنعتی تضعیف شده استان مجدداً احیا شود، به برنامه های عمرانی استانداری خوزستان اشاره کرد و بیان داشت: پروژه های جدید استان عمدتاً در بخش عمران شهری و همچنین طرح های هادی در روستاهاست تا بتوان با اجرای پروژه های عمرانی آسایش شهروندان را تأمین کرد.

 

وی با اشاره به مشکل تشدید بیماری های تنفسی در خوزستان، ابراز داشت: چندین علت اصلی برای تشدید بیماری های تنفسی در استان مطرح شده که مقرر شد در جلسه شورای عالی بحران با حضور رئیس جمهور این مشکلات مطرح و مورد بررسی قرار گیرد، ولی هنوز علت اصلی افزایش بیماری های تنفسی مشخص نشده است.

 

استاندار خوزستان، با اشاره به پروژه‌ های نیمه ‌تمام از دولت گذشته، تصریح کرد: اتمام پروژه‌ های عام‌ المنفعه در اولویت اول قرار دارد و اجرای طرح‌ های هادی در روستاها و طرح ‌های عمران شهری مورد توجه قرار می‌گیرد و با سیاست‌گذاری هایی که صورت خواهد گرفت هیچ پروژه‌ای متوقف نخواهد شد.

 

وی با تأکید بر اینکه وزرا و عالی‌ترین مقام اجرایی در استان باید دارای تعامل باشند، افزود: هیچ یک بی ‌دلیل نمی ‌تواند گزینه ‌های مدیریتی را به یکدیگر تحمیل کنند و به هیچ شخصیت حقیقی اجازه‌ دخالت در امور را نمی ‌دهم مگر آنکه طرف مشورت باشد و وزارتخانه‌ ها باید مدیری را در مناصب دولتی استان بگمارند که در حد و اندازه خوزستان باشد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 321230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha